Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Et sæt dæk, en smule bremseslid og en masse glade testpiloter

Danish
Supertourisme
Turbo 

14/10/14 

Status - 250 omgange kørt
Siden den første Supertourisme-racer satte sit 18" hjul på dansk grund for et par uger siden, har den tilbagelagt godt 250 omgange på Padborg Park.
 

Trods det faktum at en del interesserede allerede har været på banen og prøve kræfter med bilen er der kun brugt ét sæt dæk. Bremseklodserne er slidt hhv. 1,2 og 1,0 milimeter i front og bag, og skiverne ser ud som var de nye.


(Foto: Gripping Media ApS)

Og det er direkte out-of-the-box. Bilen blev taget af traileren, fik tjekket olie og vand, blev spændt efter og startet. Uden at have så meget som rørt ved opsætningen på bilen køres der omgangstider lige over 60 sekunder.

Supertourisme-raceren er hurtig - den er økonomisk - og hvis vi skal tro de ansigtsudtryk, vores testkørere har haft når de steg ud af bilen, så er den fantastisk morsom at køre i.

Testkørslerne fortsætter i de kommende uger med nye piloter bag rattet.

I den kommende uge kan vi offentliggøre flere kørere, som har meldt deres ankomst i Danish Supertourisme Turbo 2015. Michel Nykjær er blandt kørerne i debutsæsonen - men flere spændende kørere er på trapperne.

Danish Supertourisme Turbo


Læs mere om:
  • Padborg Park
  •