Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2

Marco Sørensen triumferede i Rusland

Grand Prix 2 
12/10/14 

Den Danske Lotus Formel 1 reserve- og testkører beviste søndag at han er klar til at tage det næste step op i Formel 1. Dannebrog gik til tops da Marco Sørensen, som den første Dansker nogensinde, vandt et løb i GP2-serien. Søndagens GP2 løb blev kørt i forbindelse med det Russiske Formel 1 Grand Prix, og Marco førte løbet fra start til slut.
 

Yderligere var det også første sejr nogensinde til det lille team MP Motorsport, som Marco kører for.

Marco udtaler fra Rusland:
”Det er sikkert den vigtigste sejr i min karriere. Det har været en sæson med mange problemer, og det var begyndt at slide lidt på selvtilliden. Derfor er det så vigtigt nu at få bevist, at jeg stadig har speeden, og at bare materiellet er der, så kan jeg også vinde motorløb. Jeg fik lavet en god start, og derefter var det kun et spørgsmål om at holde øje med dækkene.


Marco Sørensen på podiet med Stoffel Vandoorne og Felipe Nasr

Jeg skylder en stor tak til teamet MP Motorsport, som er et nyt team og med et lille budget i forhold til de andre teams i serien. Yderligere skal der også sendes en stor tak til Saxo Bank, og Lars Seier, som er altafgørende for at jeg overhovedet deltager i serien,” slutter Marco fra Rusland.

Marco Racing
Ruben Sørensen


Læs mere om:
  • Sochi
  • 12/10/14 - Sochi - Grand Prix 2
  •      ASETEK SIMSPORTS