Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2

Marco Sørensen på pole-position

Grand Prix 2 
12/10/14 

til søndagens GP2 løb i Sochi, Rusland
Den Nordjyske racerkører Marco Sørensen starter på pole-position til Søndagens GP2 løb. Løbet afvikles i forbindelse med det Russiske Formel 1 Grand Prix.
 

Det blev ellers til en lidt uheldig tidtagning fredag, hvor nordjyden måtte nøjes med en 15. plads på grund af for meget trafik på banen. Men da starten gik til lørdagens løb så blev der ikke givet ved døren. Et lille sammenstød i løbets start betød at Marco Sørensen beskadigede sit styretøj på bilen, plus et stykke af front vingen faldt af. Alligevel, og med en kraftig understyrende bil, lykkedes det ham af få bilen hjem på en 8. plads. På grund af den omvendte startrækkefølge giver det pole-position til søndagens sprint løb.


Marco Sørensen

Marco udtaler; ”Det er en lidt vild fornemmelse. Det er mit teams første pole-position nogen sinde, så jeg vil gøre alt for at vi også får et godt resultat i morgen. Jeg havde et sammenstød med Daniel Abt i starten af løbet, hvilket beskadigede min bil en del. En overgang troede jeg faktisk ikke, at jeg kunne gennemfører løbet. Det var også tæt på sidste omgang, hvor jeg blev påkørt at den bil som kørte bagved mig, og måtte opgive en placering. Heldigvis blev han efterfølgende frataget sin placering, og jeg kunne beholde min 8. plads” slutter Marco fra Rusland.


Marco Sørensen

Marco Sørensen er en del af Lotus F1 team, og er ansat som test og reservekører. Ved siden af denne rolle deltager han både i GP2 og World Series 3.5, som begge kategoriseres lige under Formel 1.

Marco Racing
Ruben Sørensen


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Sochi
  • 12/10/14 - Sochi - Grand Prix 2
  •      ASETEK SIMSPORTS