Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Det gik ikke som planlagt for Kevin Verner

Legend Car 
09/10/14 

Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner har haft problemer med deres bil i anden halvdel af sæsonen. Men til den sidste løbsweekend havde teamet oprustet.
Man havde købt bilen som allerede havde vundet mesterskabet.
 

Selv om Kevin Verner lige skulle finde sig til rette i den nye bil, så var han nummer fire i kvalifikationen. Et godt resultat som gav store forhåbninger til weekenden.

Selv om man vender de første tyve om fra kvalifikation til første løb, var der optimisme i teamet. Med en start som nummer tretten var der god mulighed for at køre sig op gennem feltet.


Kvalifikationen gik godt for Kevin Verner
(Foto: Motorsporten.dk)

Da de fem røde lamper slukker og starten går, giver Kevin den gas, men der sker ikke noget.

”jeg troede bare at bilen lavede hjulspin, jeg tog koblingen og gav gas igen, men jeg havde intet træk” fortæller Kevin.

Tilbage i pitten viste det sig at der var gået en drivaksel som skulle skiftes i en fart for at nå ud til løb nummer to. Teamets hårde arbejde lykkes og bilen trillede ud til weekendens andet løb.


Kevin Verner måtte i pit efter starten af første løb
(Foto: Motorsporten.dk)

Start placeringerne bliver bestemt af dagens tidligere resultater og derfor skulle unge Kevin kæmpe for at komme frem i feltet og tage point til mesterskabet. Det går godt i starten og Kevin Verner får hurtigt taget nogle placeringer, men så går det galt.

På vej ned mod den tidligere chikane er der en konkurrent som spinner lige foran Kevin. Han prøver at undgå et sammenstød, men rammer den anden bil, hvilket betyder han bliver sendt direkte i autoværnet. Bom - bilen rammer frontalt i autoværnet og ødelægger så mange ting på bilen at weekenden er slut.

”Det var ikke sådan jeg havde forventet at weekenden skulle gå. Jeg er ked af at jeg ikke kunne vise de gode takter fra kvalifikationen, men nu må vi bare kigge frem til næste sæson” fortalte Kevin efter skaden.


Skaden var desværre så stor at man ikke kunne fuldføre weekenden
(Foto: Motorsporten.dk)

Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner har allerede planer for næste sæson. Der kommer til at ske spændende ting i teamet i løbet af vinteren. Hvis det går efter planen, så bliver næste år spændende i OK Mobile Legend Cup, lover teamet.

ARTS og især Kevin Verner vil gerne takke sine sponsorer, mekanikere samt mor og far for at denne sæson har været mulig.
”Det er ingen hemmelighed at man ikke kan køre race uden penge og uden støtte fra sin familie og det vil jeg gerne sige tak for!” slutter Kevin Verner sæsonen.

Han vil dog også sige tak for en god sæson til sine konkurrenter og glæder sig til at se dem på asfalten igen til næste år.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 05/10/14 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS