Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCup

Uventet sæson afslutning for Martin Andersen

SuperCup 
08/10/14 

Sæsonens sidste løb i Yokohama super cup skulle køres i det Sønderjyske, på Padborg Park, den 4-5 oktober. Den unge racerchauffør fra Andersen Motorsport skulle have overstået sin svendeprøve i ugen op til, hvilken afsluttedes med et flot 10 tal, og havde af den grund og det faktum at mesterskabet allerede var sikret, valgt at droppe tidtagningen tidligt lørdag.
 

Så derfor var det en noget uvant startplacering den blå Seat blev tildelt – nemlig bagerst! På de første 200 meter af løbet var der foretaget 5 overhalinger, og der var for alvor fart på den spanske pige. Desværre blev der sat safetycar ind på anden omgang da Nicki Kristensen og Jacob Borum havde er sammenstød for enden af langsiden som sendte dem begge langt i den sønderjyske muld. Med to virkelig hurtige Polo´er i front, og en taktik om at køre safe, var en tredjeplads tilfredsstillende.


(Foto: Gripping Media)

Andet heat skulle startes fra 6. pladsen, og en række overhalinger bragte Martin op på en anden plads, bag ved en meget hurtig og stabil Frederik Vodder. Som på Jyllandsringen til semifinalen begyndte den blå Leon at tabe motorkraft, og der var derfor ikke overskud til for alvor at true den førende Polo.

I pausen mellem andet og tredje heat blev det imidlertid besluttet at lade Emma holde vinterferie, problemer med turboen var årsagen til den manglende motorkraft og derfor valgte teamet ikke at tage unødvendig risiko ved at køre sidste heat.

Det er selvfølgelig en ærgerlig måde at slutte sæsonen på, men vi vil ikke risikere at der sker skade på motoren, så derfor må sidste heat ses fra tilskuerpladsen – udtaler en dog smilende Martin.

Efter tredje heat blev de tre mesterskabsvindere fejret på behørig vis, og vinderne blev som følger:
1. Martin Andersen
2. Nicki Kristensen
3. Mikkel Bang Johnsen


(Foto: Gripping Media)

Andersen Motorsport vil gerne takke alle for sæsonen 2014, konkurrenter, fans, besøgende i teltet, og ikke mindst teamets trofaste sponsorer – uden alle jer var det ikke muligt at køre motorløb.

Andersen Motorsport

KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Padborg Park
  • 05/10/14 - Padborg Park - SuperCup
  •