Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

500 meter fra en perfekt weekend

Legend Car 
06/10/14 

og en motor mere
Ved årets sidste afdeling af OK Mobil 1 Legend Cup skulle der køres om 100 point. Frederik Nymark kunne ikke nå at komme i top tre i dette års mesterskab, men han ville gerne vise sig fra sin bedste side i hans afslutningsweekend i klassen.
 

Allerede i morgenens træning viste det sig at både Frederik og bilen med den nye motor var i topform. Selv om man ikke altid kan bruge tiderne fra en træning til noget, så var Frederik hurtigst.


Træning i morgendis.
(Foto: Motorsporten.dk)

I kvalifikationen fik den unge mekanikerlærling understreget at både han og bilen var helt i topform, ved endnu en gang at sætte hurtigste tid. Da man til det første løb vender de første tyve placeringer fra kvalifikationen, betyder det at Frederik starter som nummer tyve i første løb.

Som det er set flere gange tidligere, så kæmpede den unge Nymark sig op gennem feltet. Det blev til en del gode dueller med flere konkurrenter og kunne til sidst slutte på førstepladsen og vandt dermed endnu et løb i år.


Endnu en sejr til Frederik og Nymark Racing.
(Foto: Motorsporten.dk)

Andet løb startede Frederik fra pole og uden at skulle kæmpe meget for det, kørte han endnu en sejr hjem. Til dagens tredje og sidste løb skulle Frederik Nymark igen starte fra forreste række og som i andet løb tog han føringen fra starten. Da Frederik køre ud på sidste omgang med en enkelt konkurrent lige bag sig, så det ud til at skulle blive en perfekt weekend.


Andet løb vandt Frederik også.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter den sidste løbsweekend på Padborg Park, hvor Nymark Racing brugte hele 3 motorer, så det endelig ud til at blive en perfekt weekend, uden buler eller skader, og samtidig med maksimum point til til kontoen.

Teamet var så småt begyndt at fejre en perfekt weekend. Bilen skulle bare igennem Big Mag, en sidste tur ned af banens langside og rundt i det sidste sving, inden sejren var hjemme. Så hørtes Frederiks stemme på radioen. "Motoren trækker ikke rigtigt og bilen taber fart". Frederik bliver overhalet af den efterfølgende konkurrent 500 meter før målstregen og slutter på andenpladsen i hans sidste løb i Legend Cup.


Farten var der, før endnu en motor holdt op med at virke.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det viste sig efterfølgende at endnu en nyrenoveret motor var ødelagt og det var derfor at bilen tabte fart så kort før mål.

”Det var en lidt kedelig måde at afslutte weekenden på. Nu bliver bilen sat til salg og kan jeg begynde at tænke på den nye klasse jeg skal køre til næste år” fortalte Frederik efter søndagens sidste løb.


Holdet bag Frederik er altid en stor støtte når han kører løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik Nymark og Nymark Racing vil gerne takke de andre deltagere, vi har kæmpet med og imod i de sidste tre år. Der har været op- og nedture men i bund og grund har det været skide sjovt og hyggeligt – tak for kampen.

Frederik og teamet vil også gerne takke sponsorer, mekanikere, medhjælpere og alle andre der har kunne gøre denne sæson mulig – Tusinde tak for jeres støtte og hjælp !


Hele lørdagen var der stor interesse om den nye bil, som Frederik skal køre i den kommende sæson.
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste sæson begynder et nyt eventyr, i en ny klasse, med en ny bil og nye konkurrenter. Nymark familien håber på at støtten til teamet fortsætter. Der vil være en masse arbejde for teamet i løbet af vinteren og teamet vil løbende fortælle om alle de nye spændende ting, som sker frem mod den nye sæson.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 05/10/14 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS