Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Nymark giver ikke op

Legend Car 
03/10/14 

Selv om sidste afdeling af OK Mobil 1 Legend Cuppen var det rene kaos, så giver Frederik og Nymark Racing ikke op. Frederik vil kæmpe for point og så vil teamet på lørdag fortælle om den nye klasse de vil deltage i næste år og samtidig vise den nye bil
 

Sidste afdeling på Padborg Park var dyr på point kontoen. Ud af otte muligheder lykkedes det kun Frederik Nymark at score point to gange. Teamet nåede at bruge tre motorer og i den forbindelse vil Nymark Racing gerne sende en stor tak til Anders fra Bike Station, som både under sidste arrangement og efterfølgende har hjulpet rigtig meget.


Anders fra Bike Station kæmpede med motor efter motor.
(Foto: Motorsporten.dk)

Frederik har efter alle sine motorproblemer ikke nogen chance for at køre sig i top tre i mesterskabet. Han vil bruge weekenden på at forsvare sin femteplads og samtidig køre efter en samlet plads som nummer fire i mesterskabet.


Frederik er køreklar igen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Weekenden vil også blive brugt at fortælle om den nye klasse som Frederik og Nymark Racing vil deltage i næste år. Om lørdagen vil det være muligt at se en bil som teknisk set er magen til den som Frederik skal deltage i.

Efter nogle gode erfaringer med en Porsche 911 GT3 i langdistanceløb. Har teamet valgt at skifte til en hurtigere bil i den nye danske klasse som hedder Danish Supertourisme Turbo.

Lige nu skal Frederik Nymark dog lige bruge den sidste løbsweekend på at hente så mange point som muligt i sin Legend bil, før han begynder at tænke på sæsonen næste år.
Teamets bil vil søndag efter sidste løb være til salg, så har du interesse i kan bilen besigtiges i teamets telt hele weekenden.

Som en lille smagsprøve på den nye bil og løbsserie i Danmark er her vedhæftet en lille video fra den franske serie.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  •      ASETEK SIMSPORTS