Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Sæsonafslutning for fuld skrue

DTC 
01/10/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRacing Factory kom til Jyllandsringens Finaleweekend med store forventninger, ikke mindst fordi teamet sidst DTC serien gæstede banen havde været blandt de hurtigste og at teamet kom som nykårede Nordic Champions NEZ fra det netop afholdte løb på Rudskogen Motorsenter – Norge.
 

Og det blev en weekend næsten så flot som det kan blive, lørdagens to træninger endte Bremer som sikker 1’et i den første og 2’er i den 2. træning, kun marginalt slået med 1/10 af Marius Nakken.


(Foto: Racing Factory)

Søndagens tidtagning blev overstået på KUN 3 omgange, ud på banen, 1 flyvende omgang og så ind i pitten igen og P1 var sikret og denne blev kun slået med 86/1000 i de døende sekunder af tidtagning.
Superpole er jo kun en flyvende omgang mod uret og den disciplin havde Bremer jo netop øvet og en sikker fin flot Pole tid kom i hus med hurtigste sektor 2 tid sat under denne omgang, Pole var sikret til Heat 1 senere på dagen.

Rullestart med Pole position, ja det kan ikke blive meget bedre og løbet var da også en lang føring til Bremer, der krydser målinien 4,5 sekund foran nr. 2 og 6 sekunder foran nr. 3. Udfordreren til 3. pladsen i kører mesterskabet, Norske Maruis Nakken, havde ikke lige det nøvendige hel i sprøjten og måtte udgå fra heat og dermed fik Bremer og Racing Factory konsolideret sig tilstrækkeligt på 3 pladsen i kørermesterskabet.

P1 bliver til P8 i Heat 2 og at komme sikkert igennem sving var første udfordring og så ellers ligge max pres fremad var planen og den lykkedes til fulde. På 6 omgang laver den førende Casper Elgaard en fejl gennem sving ind mod langsiden og Bremer passerer indenom i sikker stil og kører hurtigt et forspring ud. Dog mente dommerne at der havde været berøring mellem de to biler og Bremer fik endnu engang lov til at teste strafbanen på Jyllandsringen to gange. Til trods for denne ”modgang” slutter Bremer sikker 3’er.


(Foto: Racing Factory)

At slutte 1’er og 3’er ja det gav pole postion i finale heatet med stående start. Da de røde lys slukker misser Bremer sit koblingspunkt og kommer ikke alt for godt ud af startblokken. Det gør til gengæld Casper Elgaard fra 2. startpostion og herefter følger 11 omgange med close race hvor Bremer prøver at finde hullet forbi Casper, som dog kører ultra defensivt de rigtige steder på banen. Det blev således ikke muligt at lave en Bremer overhaling, som jo er det publikum gerne vil se, er nok ikke lige den bedste ide med det humør dommerpanelet er i denne søndag. Vi slutter heat 3, weekenden og vores første sæson i DTC anno 2014 af med en sikker 2. plads.

”Der skal lyde den største tak fra mig til mine folk i teamet, alle i teamet har på hver deres felt bidraget til give mig den racer der kørte disse resultater hjem i år. Vi har på ultra kort formået at samle teamet til en enhed, et team med en tanke for øje, nemlig at ville vinde hver gang. Flere gamle DTC rotter er bragt sammen med nogle nye ”unge” friske øjne og da den kombi var kørt ind ja så gik alt op i en højere enhed, jeg er stolt over mine folk og mit team” udtaler Bremer og forsætter


(Foto: Racing Factory)

”Alle sponsorer, stor som lille, som har bidraget til Racing Factory og mig, som har medvirket til at vi i vores debutsæson har demonstreret et stærkt setup, skal der ligeså lyde en stor tak til, slutter Ronnie Bremer.

Tak til: Jema Autolifte, Sunoco, Skilte Montøren, og Golf Avisen

Ronnie Bremer og Racing Factory kan nu lave status over sin første fulde sæson i DTC.

Kørermesterskabet: 3. plads i DTC 2014
Teammesterskabet: 3. plads i DTC 2014
Nordiske Mesterskab: 1 plads og Nordic Champions

2x Heatsejre
6x 2. pladser
3x 3. pladser
5x 4. pladser

Det er Bremer og teamets klare ambition at vinde mesterskaber. Med ovennævnte score for 2014 sæsonen i mente, med den speed som Bremer og teamet har fået opbyget i deres DTC Camaro gennem 2014 sæsonen, ja så skal denne sæson samlede 3. plads helt klart byttes til noget bedre i 2015.

Racing Factory
Peter Jæger


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Jyllandsringen
  • 28/09/14 - Jyllandsringen - DTC
  •