Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

God sæsonafslutning for Martin Vedel Mortensen

Special Saloon 
01/10/14 

Køreren fra DK MOTORSPORT vandt to af tre løb i SSC-finalen
Martin Vedel Mortensen og DK MOTORSPORT fik en god sæsonafslutning i Special Saloon Car-klassen på FDM Jyllandsringen. Holdet havde inden finalerunden sikret sig dels det nordiske mesterskab, dels det danske mesterskab i deres division, og der var stadig en mulighed for også at tage det generelle mesterskab.
 

”Men selv om vi gjorde vores bedste for at give Christian Siepmann kamp til stregen ved at gøre det bedste vi kunne i vores division, så var det ikke nok,” siger Martin Vedel Mortensen.

En andenplads og to sejre i divisionen blev det til for køreren i den hvide, røde og sorte Opel Corsa, og det kunne måske være endt med tre sejre, hvis starten på weekenden havde været bedre.


Martin Vedel Mortensen

”Jeg fik en lidt dårlig tidtagning – vi startede med den samme opsætning som i Norge, men den passede slet ikke til Jyllandsringen, for den gav for meget understyring, men det fik vi rettet til det første heat, og da vi havde gjort det, så gav det et helt sekund, og det er altså en del på Jyllandsringen,” siger Martin Vedel Mortensen. Alligevel var han for langt bagude til, at han kunne køre sig til en sejr.

”Selv om jeg var hurtigere end Hans Hartmann, som vandt lørdagsheatet, så skulle jeg altså også forbi nogle Porscher og Ferrarier. Det tog lidt tid, og da jeg var kommet forbi dem, så var der for lang vej op til Hartmann.”

Om søndagen stod racerkøreren fra DK MOTORSPORT overfor en noget større udfordring, for det var ikke kun konkurrenterne, som drillede ham. Det gjorde helbredet også. Han var blevet ramt af en alvorlig gang influenza.

”Det var nogle meget hårde løb,” forklarer Martin Vedel Mortensen, som dog begge gange kom igennem med en førsteplads. ”Efter hvert løb havde jeg det som om, at jeg havde kørt et firetimersløb. På et tidspunkt under et af løbene tænkte jeg, at vi snart måtte være færdige, men da jeg så kikkede på uret, så jeg, at vi kun var halvvejs. Men det gik heldigvis!”

Slutfacit i Special Saloon Car-klassen blev derfor to divisionsmesterskaber – et nordisk og et dansk – samt en andenplads i det generelle mesterskab for DK MOTORSPORT og Martin Vedel Mortensen.

DK MOTORSPORT
Per Johansen


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/09/14 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her