Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Så er der finale i OK Mobil 1 Legend Car Cup

Legend Car 
30/09/14 

Der er kamp blandt den ældre generation i feltet i Danmarks sjoveste klasse
Der bliver med garanti kamp til stregen, når Padborg Park i weekenden afslutter sin 2014-sæson. Udover drifting, Youngtimer, Danish Endurance Championship og Yokohama Super Cup omfatter årets sidste løb på racerbanen ved den dansktyske grænse også den store finale i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.
 

Sæsonen i Danmarks vel nok sjoveste racerklasse har været domineret af debutanten Kasper H. Jensen, Hinnerup, der både har vundet det generelle mesterskab og rookie-klassementet, men derfor vil der stadig være masser af action og nærkampe på årets sidste løbsweekend.


Lars Mogensen (22) ligger til Old Boys-mesterskabet med udfordres af Kim Petersen (46).
(Foto: Morten Alstrup)

Traditionelt giver kørerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen den altid gas og kæmper frem til det ternede flag, og er der tre kørere, som vil gøre det i den første oktober-weekend, så er Lars Mogensen, Silkeborg, Karsten Rahbæk Nielsen, Spjald, og Kim Petersen, Hadsten. De har nemlig deres helt eget opgør, som skal afgøres!


To af bejlerne til old boys-titlen er Carsten Rahbæk Nielsen (30) og Kim Petersen (46
(Foto: Morten Alstrup)

Vi taler om kampen om Old Boys-mesterskabet i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Her har Lars Mogensen i flere sæsoner bejlet til titlen, men desværre ofte snublet i opløbet. I 2012 blev han slået af Jason Watt, Herlev, og Ole Madsen, Ringsted. Sidste år var det Freddie Veje, Kirke Hyllinge, som snuppede mesterskabet med et forspring på bare syv point, men nu skal det være.

Lars Mogensen har til Padborg Finalen 2014 den 4. og 5. oktober sikret sig et forspring på 34 og 64 point til henholdsvis Karsten Rahbæk Nielsen og Kim Petersen, og selv om det kan virke solidt, så er OK Mobil 1 Legend Car Cuppen en klasse, hvor alt kan ske. Der er nemlig både en tidtagning og tre heats, der udløser point, så måske kan rækkefølgen blandt den ældre garde pludselig ændre sig i sidste øjeblik.

Driftsforeningen Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 05/10/14 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS