Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen og Porsche er på jagt efter mesterskabet

SportsCar
Championship 

30/09/14 

i årets sidste løb i TUDOR-serien, Petit Le Mans på Road Atlanta
Missionen er krystalklar for alle i teamet hos Porsche North America, når sidste afdeling i TUDOR United SportsCar Championship køres lørdag aften dansk tid i kommende weekend.
 

Afslutningen på året er det fashionable Petit Le Mans, og her skal teamets to hvide Porsche 911 RSR-racerbiler score tilstrækkelig med point til, at Porsche vinder det prestigefyldte konstruktørmesterskab, hvor det tyske sportsvognsmærke inden løbet ligger á point med den amerikanske bilfabrikant SRT Dodge.

”Porsche har ingen anden dagsorden eller agenda for løbet på Road Atlanta, end at vinde konstruktørmesterskabet,” fortæller Michael Christensen fra USA.


(Foto: Porsche Media)

Det er første sæson i det nyetablerede TUDOR-mesterskab, og succesen vil have en stor betydning hos Porsche, der med flere end 28.000 sejre har vundet i stort set alle former for motorløb, lige fra Formel 1 over Le Mans til Paris Dakar.

”Det er finalen, det er Petit Le Mans og løbet varer 10 timer, så alle er ekstra opsatte, og selv om der er meget på spil, er vi fortrøstningsfulde i teamet,” uddyber Michael Christensen, der forventer et hektisk løb med meget trafik på den korte bane.

”Der er 54 biler til start, og banen er kun 4 kilometer lang, så det gælder helt basalt om at holde sig ude af problemer i løbet første ni timer, og så derefter trykke speederen gennem bunden af bilen den sidste time,” forklarer danskeren.


(Foto: Porsche Media)

”Det er helt utroligt tæt i mesterskabet, og vi har ikke råd til at begå nogen fejltagelser henover løbets 10 timer. Vi må simpelthen ikke udgå, da alle point er nødvendige for at sikre at Porsche vinder mesterskabet i TUDOR-serien.”

”Jeg glæder mig helt vildt til Petit Le Mans. 120.000 tilskuere skaber en fantastisk atmosfære, og alle i teamet ved, hvad der er spil. Vi skal score flere point end de andre så Porsche vinder mesterskabet. Helt simpelt,” slutter Michael Christensen.

www.michaelkchristensen.com


Læs mere om:
  • Road Atlanta
  • 04/10/14 - Road Atlanta - SportsCar Championship
  •