Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Dobbeltmesterskabet i hus - som planlagt

Special Saloon 
29/09/14 

Christian Siepmann kunne søndag aften fejre sin ultimative succes - Risskov-køreren er nu dansk mester i First Stop SSC-klassen, både i SGT-klassen samt det generelle mesterskab.
 

Den aarhusianske BMW-kører vandt også SGT-klassen sidste år, men i år var ambitionen fra start at sikre sig det samlede mesterskab. Vejen til succes har været hård, lærerig og fascinerende:


Christian Siepmann er First Stop SSC-mester 2014
(Foto: Gripping Media ApS)

- Jeg har været heldig at sammensætte et vaskeægte dream team af mekanikere og teknikere til denne sæson. Uden dem havde resultatet med garanti set anderledes ud, fortæller Christian Siepmann.

- Vi har virkelig arbejdet professionelt og målrettet lige siden vores første møde, og jeg er uendeligt stolt af det, vi har udrettet sammen. Vores planer og strategier har holdt hele vejen, og jeg har hele tiden haft et solidt og effektivt værktøj, når jeg var på banen.


Den fragtmandsblå BMW har kørt som en drøm hele sæsonen
(Foto: Gripping Media ApS)

Under weekendens løb var der indledningsvis udfordringer med de nyrenoverede støddæmpere. Den fragtmandsblå BMW kunne ganske enkelt ikke finde det nødvendige greb i den første træning. Heldigvis fandt mekanikerne løsningen og endte med at lave sæsonens bedst kørende opsætning.

Normalt gælder racerløb om at vinde, men når årets sidste løb køres, kommer strategi ofte før vinderambitioner. Således tog Christian også til takke med to andenpladser og en tredjeplads i weekendens løb - til gengæld samlede østjyden point nok til at sikre sig mesterskaberne.


Der blev kørt taktisk ved årets sidste løb på FDM Jyllandsringen
(Foto: Gripping Media ApS)

- Bilen havde kræfter og greb nok til at jeg kunne køre mig til sejre, men at slås om førstepladsen er også lig med en stor risiko for fejl eller påkørsler. Vores mål har været at vinde mesterskabet - og så skal jeg ikke risikere at ødelægge det i de sidste løb.

Endnu en hård sæson er slut, og CS Racing’s hårdtarbejdende mekanikere kan nu nyde en rolig periode, før forberedelserne til 2015-sæsonen går i gang.

Fra teamet skal lyde en stor tak til sponsorer og samarbejdspartnere, der alle har været en del af rejsen mod de flotte resultater.

CS Racing - www.cs-racing.dk

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/09/14 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her