Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Marco Sørensen døjede med teknisk defekt i Frankrig

Formula Renault
3.5 Series 

29/09/14 

Den danske Lotus F1 test og udviklings kører Marco Sørensen havde ikke det held, som skulle til ved weekendens World Series 3.5 løb på Paul Richard i Frankrig. Den unge nordjyde havde ellers håbet på et vendepunkt efter en meget problemfyldt sæson for det franske team Tech1.
 

Fredagens test kørsler gik efter omstændighederne godt, og Marco sluttede med at være fjerde hurtigst kører på banen.


Marco Sørensen

Marco udtaler efter løbet:
"Vi havde fået en ny motor i bilen til weekendens løb, og jeg kunne straks mærke at den var bedre end den gamle. Men hvor de andre teams udviklede på setup over natten til lørdag, så stod vi i stampe og havde ikke fået flyttet os nok til tidtagningen. I løbet blev det til en 8. plads og nogle point til kontoen.


Marco Sørensen

Søndag blev min tidtagning spoleret at et rødt flag, og da vi så yderligere fik elektriske problemer, så var der ikke mere at komme efter denne weekend. Jeg måtte til sidst parkere bilen ude på banen. Det har mildt sagt været lidt op ad bakke i World Series i år hos Tech1. Men nu ser jeg frem til mit næste løb i GP2, som foregår på Sochi i Rusland om 2 uger. I GP2 for MP Motorsport er det gået en del bedre, og jeg håber vi kan få en podie placering inden sæsonafslutningen," slutter Marco fra Frankrig.


Marco Sørensen

Der resterer stadig et løb i World Series 3.5, mens der stadig er 2 løbs weekender i GP2.

Ruben Sørensen
Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Paul Ricard
  • 28/09/14 - Paul Ricard - Formula Renault 3.5 Series
  •      D4 Enterprise Solutions