Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Mesterskabet kan sikres i weekenden

Special Saloon 
25/09/14 

Christian Siepmann kan sikre sig mesterskabet i First Stop SSC i weekenden på FDM Jyllandsringen.
Hverken det generelle mesterskab eller førstepladsen i SGT-divisionen er sikre, så der bliver fuld fart på den fragtmandsblå racer.
 

- Det er da sjovest for alle parter, når mesterskabet bliver afgjort i det sidste sving, siger Christian Siepmann, der dog har forberedt sig grundigt, så førstepladsen ikke falder i de "forkerte" hænder:


Christian Siepmann er fuldt forberedt til weekendens strabadser
(Foto: Gripping Media)

- Bilen er gennemgået fra kofanger til kofanger, friske dæk er monteret og alting er justeret, kalibreret og kontrolleret. Selvom jeg fører både SGT og det generelle mesterskab, skal vi ikke risikere at løbe ind i en teknisk defekt.

Der er i alt 79 point at køre om på en løbsweekend i First Stop SSC, og mens der i SGT-divisionen er 62 point ned til Jørgen Hansen, er der blot 25 point mellem den fragtmandsblå BMW og Martin Vedel Mortensen, der fører SS2-divisionen og er den værste rival til det samlede mesterskab.

- Mesterskabet bliver afgjort i sidste heat. Uden tvivl. Selv hvis Martin kommer i problemer, vil jeg ikke kunne hente point nok i de to første heat til at sikre mesterskabet. Men det gør heller ikke noget - publikum kommer til at se en stor del af feltet kæmpe om de sidste, afgørende point, og jeg er sikker på at det bliver god underholdning!

CS Racing - www.cs-racing.dk

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/09/14 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her