Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel Mortensen klar til at følge op på sit nye mesterskab

Special Saloon 
24/09/14 

Køreren fra DK MOTORSPORT jagter nye topplaceringer i weekenden
Tidligere på måneden sikrede Martin Vedel Mortensen sig ikke bare en, men to titler, da han sammen med DK MOTORSPORT var til start på Rudskogen Motorsenter i Norge. I sin hvide Opel Corsa lykkedes det ham dels at vinde mesterskabet i SS2-divisionen i den danske Special Saloon Car-klasse, dels at sikre sig sejren i den nordiske pendant.
 

I den kommende weekend gælder det så sæsonfinalen på FDM Jyllandsringen.


For sidste gang i denne sæson, skal Martin Vedel Mortensen i aktion
(Foto: DK Motorsport)

”Målsætningen er naturligvis at vinde,” siger Martin Vedel Mortensen, der er klar til at følge op på sit SS2-divisionsmesterskab. ”Det gælder bare om at tage sejren i divisionen i alle de tre heats, som vi skal køre, og så må vi se, hvor langt det rækker i det samlede mesterskab.”

Martin Vedel Mortensen er forsvarende mester i Special Saloon Car-klassen, men forsvaret af titlen har været svær i denne sæson. Ikke fordi køreren fra DK MOTORSPORT har gjort det dårligt. Snarere tværtimod. I stedet har han været handicappet af, at ikke alle hans sejre grundet deltagerantallet i divisionen har udløst maksimumpoint, og derfor halter han noget bagefter Christian Siepmann fra S-GT-divisionen, som fører det generelle mesterskab.

”Men jeg vil da gøre mit til at udfordre Christian så meget som muligt,” siger Martin Vedel Mortensen. ”Jeg kan kun gøre det ved at vinde min division, og så må vi se, om det rækker til et nyt mesterskab, eller om jeg må nøjes med den andenplads, jeg ligger på lige nu.”

Med venlig hilsen
DK MOTORSPORT
Per Johansen


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 28/09/14 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her