Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF1

Kevin Rossel er den 6. bedste i verden

KF1 
23/09/14 

Verdensmesterskabet i karting er netop overstået. Danske Kevin Rossel var én blandt de 76 kørere i KF klassen, som alle kæmpede om titlen ’verdensmester 2014’.
Og kampen var hård og tæt. For Kevin blev det en weekend med både op- og nedture, men han slutter alligevel på en fornem 6. plads i finalen – og dermed kan han nu officielt kalde sig den 6. bedste i verden.
 


(Foto: KSP.fr)

- Selvfølgelig er jeg lidt ærgerlig over, at det ikke blev til en podieplads. Mit uheld i prefinalen gjorde det rigtig svært for mig, for jeg skulle starte bagerst i finalen. Alligevel er jeg glad for resultatet, for jeg synes endnu engang jeg får vist hvad jeg kan, og jeg skylder en stor tak til folkene der står bag mig, fortæller Rossel.


(Foto: KSP.fr)

Kevin Rossel var 11. hurtigst i kvalifikationen, mens han konstant var i top 3 i de indledende heats. I den regnvåde prefinale endte danskeren i et uheldigt sammenstød med europamesteren Callum Ilott, og hvorfra de begge måtte udgå. Derfor var det også svære odds der ventede, da Rossel skulle starte finalen bagerst. Men, som de fleste kender ham, så mister han aldrig det gode mod og VM var selvfølgelig heller ingen undtagelse. I finalen lykkedes det ham at køre intet mindre end 25 placeringer op, og slutte dette års VM finale på en godkendt 6. plads. Dermed er det også en gang for alle understreget at han har fart, viljen og troen når det virkelig gælder.

Kevinrossel.dk

Janni Storm

Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •