Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Mini Rally

Top 3-resultat for Bisted: ”Det havde jeg ikke regnet med”

Mini Rally 
22/09/14 

Jesper Bisted scorede et topresultat, da han lørdag kørte rally på hjemmebane. I Bygholm Landbrugsskole Mini Rally blev det dels til en klassesejr, dels en førsteplads i klassen for køreren, som stillede til start sammen med Finn Thomsen.
 

”Det havde jeg ikke regnet med,” siger rallykøreren fra Oens. ”Mit mål var at komme i top 10, for deltagerlisten talte både en række DM-kørere fra firhjulstrækkerklassen og udlændinge i WRC-biler. På papiret skulle de være os overlegne, men det lykkedes Finn og jeg at slå de fleste af dem.”


Det blev til en generel tredjeplads for Jesper Bisted og Finn Thomsen generelt i Bygholm Landbrugsskole Mini Rally.

Bygholm Landbrugsskole Mini Rally var det andet rally indenfor to uger for Jesper Bisted, der fik et godt resultat ved DM-rallyet i Odder, og det gav ham en god ballast.

”Jeg kørte DM-rally for fjorten dage siden, og det at køre tit giver meget i det lange løb,” siger Jesper Bisted.

”På den første prøve kørte vi syvendehurtigste tid generelt, selv om vi ikke følte at det gik stærkt, og så pressede jeg bilen – og mig selv. På den næste prøve forsøgte jeg at trække min nedbremsning fem meter senere end ellers, og så røg vi ud på en mark. Der skete ikke noget. Men vi kunne heldigvis fortsætte.”

Efter midtvejspausen i løbet var Jesper Bisted på tredjepladsen generelt, men blev presset, og det fik ham til at sætte tempoet op.

”Der var en konkurrent, som kom lidt for tæt på, og det forsøgte Finn og jeg at gøre noget ved,” siger Jesper Bisted. ”På den næstsidste hastighedsprøve var vi næsthurtigst. Og det var vi faktisk ganske godt tilfredse med. Det var nemlig en grusprøve, og vi havde faktisk kun forhjulstræk at gøre godt med.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  •  
     

    Mini Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: