Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Insigt Racing til sæsonfinale på Nürburgring

Blancpain GT
Endurance Series 

20/09/14 

Danske Insight Racing går efter at gøre et indtryk i Blancpain Endurance Series, når serien i denne weekend kører sæsonafslutningen i dens Endurance Championship, med løbet iRacing.com Nürburgring 1000.
 

Den legendariske Nürburgring er vært for 6 timers, 1000 km løbet, der er næstlængste på kalenderen efter 24 timers løbet på Spa-Francorchamps i juli.

Makkerparret Martin Jensen og Dennis Andersen udviste højt tempo på banen i de tyske Eifel-bjerge sidste år. Den hurtige teamchef Martin Jensen satte den hurtigste omgangstid i Pro/Am klassen, selv om en kollision fra en konkurrent betød at danskerne var tidligt ude af løbet.


Martin Jensen/Dennis Andersen på Spa-Francorchamps
(Foto: Xynamic Motorsport Photography)

Ingen af ​​årets titler er afgjort endnu, så 2014 finalen bliver et uforglemmeligt løb på en af ​​verdens mest legendariske racerbaner.

Weekenden begyndte med test-kørsler fredag​​, to træningssessioner og kvalifikation lørdag og løbet på søndag fra 11:45.
Det hele kan følges via live timing og livestream www.blancpain-GT-series.com.

Martin Jensen, kører og team-manager:
"Vi er alle klar til at afslutte 2014 sæsonen i høj form. Sidste år Ferrari'en viste godt løbs-tempo på Nürburgring, og forhåbentlig vil vi være i stand til at vise samme form og få nogle point i det sidste løb.
Det vil blive fantastisk at komme tilbage i bilen igen efter en lang pause og med et 1.000 km løb vi vil få nogle gode kilometer i bilen."

Dennis Andersen, kører:
"Jeg håber selvfølgelig på et bedre - og længere - løb for os i år på Nürburgring, end sidste år.
Vi har et par ideer at arbejde på i løbet af træningen, og vi håber på, at vi kan indpasse vores program i det omskiftelige vejr.
Ud over det, så jeg ser frem til at komme tilbage i bilen igen - det har været en meget lang pause siden Spa 24H."

Insight Racing DK


Læs mere om:
  • Dennis Andersen
  • Martin Jensen
  • Nürburgring
  • 21/09/14 - Nürburgring - Blancpain GT Endurance Series
  •