Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Højhastighedsweekend i Norge

Special Saloon 
16/09/14 

Christian Siepmann fik - næsten - hvad han kom efter i weekendens First Stop SSC-afdeling på Rudskogen-banen i Norge. Målet var sat højt med ambitionen om klassesejr i alle tre løb.
 

Udgangspunktet var lige som det skulle være; bedste bil i SGT-klassen i tidtagningen, og med den fragtmandsblå BMW M3 E92 i absolut topform kunne Christian Siepmann køre sejre hjem i de to første løb.

- Bilen kørte helt fantastisk. Det var tydeligt at den for alvor kunne gøre brug af alle kræfterne på en bane som Rudskogen, og det var virkelig fedt at se hvordan det bare gik fremad, siger Christian Siepmann.


Den fragtmandsblå BMW havde stor succes på Rudskogen Motorsenter
(Foto: Gripping Media)

I sidste heat lignede det også en klassesejr, men efter fire omgange betød et hårdt møde med en curb, at bagerste venstre svingarm knækkede, og dermed var der ikke mere at gøre for den aarhusianske racerkører.

- Det var bare at trække ud til siden og stoppe bilen. Der kunne ikke gøres mere, og eftersom jeg ikke havde fuldført 80% af løbet, fik jeg heller ikke point.

- Indtil jeg udgik, var det ellers et suverænt løb. Jeg førte an i SGT-klassen, og jeg var begyndt at indhente en af de norske Corvette-racere - det er altså meget hurtige biler og kørere - så det kunne have været spændende at se resultatet ved målstregen!


Christian Siepmann måtte udgå fra sidste løb
(Foto: Gripping Media)

Trods ærgrelsen over at være udgået og have mistet dyrebare point, er Siepmann fortrøsningsfuld:

- Havde jeg vundet det sidste heat, ville mesterskabet have været sikret før tid. Nu har vi noget at sætte os op til, når vi skal køre finaleløbet på Jyllandsringen om to uger.

Hele teamet har haft en fantastisk tur til Norge, og Christian Siepmann ved også hvor meget, de dygtige mekanikere betyder for succesraten:

- Uden deres måde at håndtere opgaverne på, ville jeg ikke kunne køre så stærkt. Der er bare styr på sagerne, og alt foregår med præcision og uden rysten på hænderne. Jeg er virkelig stolt af det team, der står bag mig!

Om kun to uger afsluttes dette års mesterskab i First Stop SSC-mesterskabet. Christian Siepmann og CS Racing står til at vinde det danske mesterskab, både i klassen såvel som det generelle mesterskab.

CS Racing
www.cs-racing.dk

CS Racing
Gripping Media

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/09/14 - Rudskogen Motorsenter - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her