Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Sådan ser den ud - WEC Corvetten

FIA WEC 
17/09/14 

World Endurance ChampionshipPremio august meddelte Corvette Racing at de vil stille op med en Corvette C7.R i 6 timers løbet lørdag nat på Circuit of The Americas. Bilen bliver uden Jan Magnussen som skal forsvare sine points i USCC, men i stedet af Tommy Milner, Jordan og Ricky Taylor.
Og så er det kommet frem at yderligere to andre amerikanske teams vil stille op i både USCC og FIA WEC løbene.
 

Corvette Racing har ikke mindst i USA rigtig mange fans og følgere, og der er blandt dem diskuteret hvordan den 'tredje' Corvette som nogen også kalder den, vil se ud. Den kommer i al sin enkelthed til at ligne de andre der kører i USCC serien. Basis er gul, men sponsorerne er ikke helt de samme. Konica Minolta er hovedsponsoren på denne bil og deres blå/hvide logo vil være temmelig synligt ligesom dæksponsoren Michelin vil fylde mere end man normalvis gør.


(Foto: Corvette Racing)

Bilen skal som tidligere nævnt køres af Tommy Milner, Jordan og Ricky Taylor. Med danske øjne kunne vi da godt ønske os at se Jan Magnussen i bilen, men han skal forsvare sine points i USCC og helst tilbage i toppen efter uheldet på Virginia International Raceway, hvor det ikke blev til points. Skulle han kunne bringe sig i nærheden af en føring igen, gør det absolut ingenting.

Corvette Racing kommer til at dobbelt jobbe på lørdag for der er både USCC løbet og FIA WEC løbet at tage sig af. Det samme dobbelt job får for øvrigt også Krohn Racing og Extreme Speed Motorsport som også har valgt at stille op i begge serier ved denne lejlighed.


Richie Stanaway
(Foto: Young Driver AMR)

FIA WEC løbet kan ses på Eurosport, og man vil udover Corvette Racing, selvfølgelig få mulighed for at se Tom Kristensen, Kristian Poulsen, David Heinemeier Hansson og Christoffer Nygaard forsvare de danske farver. Tom Kristensen kører som vanligt hos Audi, Kristian Poulsen og David Heinemeier Hansson får ny makker i dette løb. I stedet for Nicki Thiim der skal køre i ADAC GT MASTERS, er det Richie Stanaway der kører med i Young Driver Aston Martin bilen. Christoffer Nygaard kører jo i år i en anden Aston Martin Vantage indsat af Aston Martin.

Dons

Læs mere om:
  • Circuit of the Americas
  • 20/09/14 - Circuit of the Americas - FIA WEC
  • Corvette Racing med på CoTA
  •