Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

DM guldet i hus

Rallycross - DM 
16/09/14 

Lørdag den 13 september blev sæsonens sidste rallycross løb kørt – denne gang på Nisseringen ved Næstved. På trods af en noget uheldig sæsonstart, var der inden lørdagens løb samlet så mange point at der blot skulle gennemføres to af dagens tre heat, for at have mesterskabet i hus.
 

Dette faktum så dog ikke ud til at påvirke Peder T, som gave den røde Volvo så meget gas, at han i alle tre heat var hurtigste mand i hans klasse og med i top i det generelle klassement.

Det var bare en af de dage hvor bilen ikke slog en forkert prut og viste at alder ikke er en hindring – hverken hos bil eller chauffør – griner Peder da han bliver spurgt til dagens resultat.


(Foto: Gripping Media)

Finalen blev vundet i flot sidelæns stil, og det blev efter målflaget behørigt fejret med en donut, ikke den klassiske slags med syltetøj og flormelis, men en rygende donut på den sjællandske asfalt.

Når man vinder en finale, og et DM må man gerne give et lille show, nu skal bilen også have vinterferie, så går det nok – siger en glad hustru, Inge efter målflaget er givet.


(Foto: Gripping Media)

En sæson som denne ville ikke være mulig uden sponsorer, så derfor skal der rettes en særlig tak til: Villekjær biler, Jørgen Mørups Maskinfabrik, Løgstrup Dækcenter, Queens Corner Viborg og MR Autolager. Derudover skal der lyde en tak til alle der har hjulpet os og heppet på os.

- Peder T. Rallycross


Læs mere om:
  • Nisseringen
  • 13/09/14 - Nisseringen - Rallycross - DM
  •