ELMS

Mikkel Mac på podiet i ELMS Frankrig

ELMS
16/09/14

Formula Racing i Ferrari #60 tog endnu podieplads i ELMS 4. afdeling på Paul Ricard, Frankrig. Efter introduktionen af ny dæk kompound forud for 4. afdeling af ELMS serien på Paul Ricard i Frankrig, gav det nye udfordringer for Mikkel Mac og resten af teamet.

Under lørdagens træninger, blev der kæmpet ihærdig for at ramme det optimale setup på Ferrari ‘en, det viste sig at være en udfordring, og under søndagens kvalifikation, endte Ferrari #60 med 9. hurtigste tid.

Der blev kæmpet videre med setup’et frem mod løbet samme eftermiddag kl. 13.00, og det lykkedes også at finde god balance i bilen, samtidig med at dækkene kunne holde.

Johnny Laursen startede i bilen da løbet blev sat i gang, Johnny kørte gode tider, men blev desværre påkørt, hvilket kostede en tur af banen, og minimum 30 sekunder i tabt tid. Mikkel kom i bilen efter ca. 50 minutter. Mikkel kørte et dobbelt stint, hvorefter Jan Magnussen tog over fra 2 position i løbet, for så igen at få Mikkel i raceren, indtil det det ternede flag vejede over banen.

Til trods for fremragende kørsel af hele teamet, endte teamet med en 2. plads, og desværre efter den førende Ferrari i mesterskabet.

Men det blev alligevel til en flot 2. plads i løbet, og dermed en tur på podiet for Mikkel Mac og resten af Formula Racing teamet, Jan Magnussen og Johnny Laursen. Næste, og sidste løb i den Europæiske Le Mans serie, køres på Estoril, Portugal den 18.-19. oktober 2014. Læs mere om løbet på Estoril på europeanlemansseries.com