Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Igen en heatsejr til Mikkel C

DTC 
16/09/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSå fik Mikkel C. Johansen endnu en heat-sejr!
Årets nordiske mesterskab for V8 Thundersport, som samtidig var 7. og næstsidste afdeling af Auto-G DTC mesterskabet, blev i weekenden afviklet på Rudskogen Motorsenter i Norge.
 

For Mikkel C. Johansen, Slagelse blev det det 4. løb i træk, hvor han kan indkassere en podieplacering, og desuden sin 2. heat sejr i perioden, efter at han er blevet teamejer med sit eget team i klassen.

Det lykkedes ham at score en sejr i det ene af de tre heat, som blev kørt ved søndagens løb, men det blev også til en femteplads, samt en pokalgivende fjerdeplads i finaleheatet.

I første heat starter Mikkel fra 3. start position, men må senere i heatet, indkassere en straf bane, for at have været uden for banen, og slutter som 5'er i heatet.
I heat 2 starter han fra p 4, og får allerede ved slutningen af 1. omgang kæmpet sig op på 1. pladsen, og kører derfra en sikker sejr hjem, med over 1 sekund foran Casper Elgaard og 6 sekunder foran den senere finalevinder Ronnie Bremer.

I Finale heatet mister Mikkel nogle placeringer på første omgang, og ryger ned som p5.
En fed duel om 4. pladsen, med sidste års DTC mester, Dennis Lind, kostede desværre tabt terræn op til fører gruppen.
Ved det ternede flag er han dog nået op til Casper Elgaard på 3 pladsen, men ender altså finalen som nr. 4 i Nordisk Mesterskab og Auto-G DTC.

”Endnu en gang, er jeg bare nødt til at takke mine fantastiske mekanikere, som nu er suppleret med vores nye dækmand, Günther, som jeg kender fra tiden hos Perfection Racing”.

Efter at have været helt nede på en tolvte plads, indtager Mikkel nu en komfortabel 5. plads i det samlede mesterskabstilling – men desværre uden reel chance for at avancere yderligere ved Finaleløbet, som køres på Jyllandsringen 27.-28. september.

Mikkel C. Johansen

Birger W. Johansen


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/09/14 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •