Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Anders Fjordbach og Black Falcon tager til Nürburgring

Blancpain GT
Endurance Series 

16/09/14 

Motorsportsåret 2014 har indtil videre været særdeles interessant og ikke mindst varieret for Nordjyske Anders Fjordbach, og nu er det blevet bekræftet at sidste halvdel af sæsonen blandt andet skal tilbringes i en helt ny bil i en ny serie.
 

Det yderst erfarne langdistanceteam Black Falcon fra Tyskland indsætter nemlig en Mercedes SLS AMG GT3 i den meget krævende Blancpain Endurance Series, og sammen med engelske Devon Modell og russiske Vladimir Lunkin skal Anders Fjordbach så forsøge at vinde finaleløbet på teamets hjemmebane Nürburgring den 19.-21. september.

Devon Modell er pt. på en 2. plads i den Britiske GT4 serie og Vladimir Lunkin kommer med frisk 2. plads i baggagen fra dette års udgave af Dubai 24H, i øvrigt sammen med Anders Fjordbach, så forventningerne til en topplacering for trioen i PRO/AM klassen er naturligvis høje.

Ud over indsatsen og successen i Dubai, så har Fjordbachs samarbejde med Black Falcon også resulteret i deltagelse i et 6 timers løb i VLN serien med en Porsche 997 GT3, så selvom bilen i denne omgang er ny, så er samarbejdet med hele Black Falcon teamet allerede oppe i højeste gear, hvilket også lover godt for en topplacering i den kommende weekend.

Løbet starter på søndag den 21. september kl. 11:45, og skulle du ikke have mulighed for at se løbet fra tilskuerpladserne, så kan du følge løbet live på www.blancpain-gt-series.com/live.

Fjordbach Presse


Læs mere om:
  • Anders Fjordbach
  • Nürburgring
  • 21/09/14 - Nürburgring - Blancpain GT Endurance Series
  •