Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel Ford - DK

Frederik Schandorff tæt på guldet i Formel Ford

Formel Ford - DK 
15/09/14 

Den unge djurslænding vandt alle tre løb på Padborg Park
Frederik Schandorff, Rønde, kom meget tæt på guldet i kampen om årets danske mesterskab i Formel Ford, da årets næstsidste afdeling i weekenden blev kørt på Padborg Park. Djurslændingen gjorde det, han skulle, men hans værste konkurrenter forsøgte også at holde liv i deres mesterskabsdrømme med gode resultater, og derfor bliver det først i den sidste weekend af september på Ring Knutstorp, at navnet på 2014-mesteren definitivt vil være kendt.
 

Frederik Schandorff var suveræn på Padborg Park under de tre løb, som blev afviklet. På en knastør bane lørdag tog han en sikker sejr, og selv om der søndag skulle kæmpes på en våd racerbane, ændrede det ikke på resultatet. To sejre med forspring på henholdsvis otte og fem sekunder blev det til.


Jan Jønck og Mathias S. Kristensen havde flere gode kampe om andenpladsen på Padborg Park

Bag sig havde han Jan Jønck, Skødstrup, og Mathias S. Kristensen, Charlottenlund, som indbyrdes havde en meget intens kamp om de efterfølgende pladser, som sluttede 2-1 i Mathias S. Kristensens favør. Men i det hele taget blev der kæmpet meget i Formel Ford-klassen. Specielt under lørdagens løb.

En tæt klump af kørere bestående af Mathias W. Smith, Nibe, Kasper Larsen, Aalborg, Patrick Sandell Matthiesen, Hammelev, Christian Schandorff, Rønde, og Nicklas Ingemann, Vejle, fightede om pladserne lige udenfor podiet, og der blev virkelig gået til stålet.


Patrick Sandell Matthiesen gjorde det godt i sin første start i Copytec Racings Spectrum-racer

Specielt Patrick Sandell Matthiesen gjorde en god indsats. Han har hidtil kørt i en effektmæssigt svagere bil med Zetec-motor, men denne gang sad han bag rattet af Copytec Racings Spectrum-racer, og med den kom han ikke blot længere frem i feltet, men formåede også at udfordre en række kørere med erfaring i Duratec-racere. Desværre blev han sat tilbage af et par straffe for bl.a. tyvstart.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Padborg Park
  • 14/09/14 - Padborg Park - Formel Ford - DK
  •      ASETEK SIMSPORTS