Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Kasper H. Jensen OK Mobil 1 Legend Car-mester før tid

Legends Car 
15/09/14 

Den nye mester satte trumf på ved at score fuldt hus ved SuperDæk Padborg Prix
Den nye mester i OK Mobil 1 Legend Car Cup hedder Kasper H. Jensen, Hinnerup. Dette slutfacit for Danmarks sjoveste racerklasse havde mange regnet med i et stykke tid, men alligevel faldt afgørelsen før tid, da årets tredje- og næstsidste afdeling af mesterskabet blev kørt i forbindelse med SuperDæk Padborg Prix i weekenden.
 

Her scorede køreren bag rattet af den hvide og orange racerbil så mange point, at han sikrede sig både den samlede sejr i OK Mobil 1 Legend Car Cup og i Rookie-klassen for debutanter.


Kasper H. Jensen (th) tog titlen før tid i OK Mobil 1 Legend Car Cup, selv om bl.a. Mathias Storbank (tv) pressede ham på Padborg Park

Og Kasper H. Jensen viste sig som en meget værdig mester. I søndagens mesterskabsafdeling formåede han som den hidtil eneste kører i denne sæson at score fuldt hus og sikre sig de 100 point, som er maksimumpoint for en afdeling. Han var hurtigst i tidtagningen, men kørte sig alligevel fra tyvende- til førstepladsen i første heat, og så kontrollerede han ellers også andet og tredje heat.

Men Kasper H. Jensen er ikke kommet let til sejren i årets mesterskab. Han er blevet udfordret gennem hele året, og det blev han også ved SuperDæk Padborg Prix. Christian Høgh og Lasse Rolighed, begge Århus, var til sidst de eneste kørere, som kunne indhente den nye mester i toppen af tabellen, og på Padborg Park gjorde de deres bedste til at forhindre ham i at vinde titlen før tid. Lørdag sikrede Lasse Rolighed sig et hattrick af andenpladser i løbene, mens Christian Høgh hele fire gange var på podiet i løbet af weekenden. Men det hjalp ikke.

Modstanden kom denne gang dog også fra to forholdsvis nye kørere. Mathias Storbank, Give, og Emil Legaard Andersen, Haderslev, gav flere gange Kasper H. Jensen kamp til stregen. Mens Mathias Storbank har tidligere løbs- og baneerfaring fra sin tid i Formel Ford, så var Emil Legaard Andersen både Padborg Park- og Legend Car-debutant. Alligevel var han tæt på at tage en sejr i sin første løbsweekend i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.


Kim Petersen var en af de kørere, som holdt liv i sine drømme om at slutte året som bedste old boys-kører i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen

Mens der såvel i hovedmesterskabet som i rookie-konkurrencen er fundet en ny mester i Kasper H. Jensen, så er intet afgjort endnu i old boys-turneringen. Her bibeholdt Lars Mogensen, Silkeborg, føringen i mesterskabet, men såvel Carsten Rahbæk Nielsen, Spjald, som Kim Petersen, Hadsten, var bedste old boy ved flere af løbene, og de holder dermed liv i deres mesterskabsdrømme.


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Padborg Park
  • 14/09/14 - Padborg Park - Legends Car
  •