Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

Tommy Laugesen vandt atter skønhedskonkurrencen

Legends Car 
14/09/14 

Fortsat ubesejret, når det gælder flotteste OK Mobil 1 Legend Car.
Tommy Laugesen, Silkeborg, har endnu sin første løbssejr i årets OK Mobil 1 Legend Car Cuppen til gode, og det er ikke fordi, at midtjyden ikke kan køre bil. Konkurrencen er i år blot så hård, at det endnu ikke er lykkedes ham at komme øverst på podiet, selv om han har været tæt på.
 

Tidligere på året er det blevet til en andenplads i et løb, og det er kraftigt medvirkende til, at han aktuelt indtager syvendepladsen i mesterskabsstillingen.

Men er der et område, hvor konkurrenterne ikke kan slå Tommy Laugesen, så gælder det dekorationen af hans OK Mobil 1 Legend Car. For andet år i træk var det nemlig hans racerbil, som blev kåret som Danmarks flotteste i den designkonkurrence, som blev afviklet i forbindelse med SuperDæk Padborg Prix.


Tommy Laugsen (i midten) kunne for andet år i træk løfte pokalen som beviset for, at hans OK Mobil 1 Legend Car er Danmarks flotteste. Dommerne Daniel Kowal og Christian Troels stod bag udvælgelsen

Tommy Laugesens racerbil var i konkurrence med de racerbiler, som Carsten Rahbæk Nielsen, Spjald, Kevin Verner Jensen, Silkeborg, Anders Sonne Hyrup, Nørager, og Mogens Tønder, Rødding, deltager med, og den slog dem alle. Men selv om det var den samme racerbil, som Tommy Laugesen deltog med sidste år, så har den i år fremstået i en helt ny og anderledes dekoration. Og også den faldt i dommernes smag.

”Bilen er igen fuldstændig gennemført,” sagde Daniel Kowal, som sammen med designkollegagen Christian Troels stod bag udvælgelsen. ”Den har et flot farveskift med glimmer og glans, og så har man brugt en flot og gennemtænkt grafik, hvor der er en meget afbalanceret brug af sponsorlogoer. Bilen er lækker indenfor såvel som udenpå, og den oser faktisk af fart, selv når den holder stille.”

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Tommy Laugesen
  • Padborg Park
  • 14/09/14 - Padborg Park - Legends Car
  •