Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BGTC

Alle sejl sættes ind for den sidste podieplacering

British GT
Championship 

12/09/14 

Morten Dons kører i weekenden sidste afdeling af British GT-mesterskabet på Donington Park-banen ved Birmingham. Struer-køreren kan med hårdt arbejde - og en smule held - køre sig til en tredjeplads i GT4-klassen med teamkammeraten Aleksander Schjerpen.
 

- Det kan lade sig gøre, men det kræver at vi gør det godt - og at andre er uheldige, siger Morten Dons, der derfor fokuserer mere på at afslutte sæsonen i god stil med endnu en pokal til samlingen. Stik imod hvad der i denne sæson har været normalt, har Morten på forhånd kendskab til banen.


Morten Dons håber på at slutte sæsonen med stil
(Foto: Gripping Media)

- Jeg kørte min første testdag og sidenhen British GT Media Day-testen på Donington, så denne gang behøver vi ikke bruge træningen på at finde svingene og bremsepunkter. Det er en stor fordel, at vi kan starte med at arbejde på bilens opsætning.

Chancerne for et godt resultat er absolut til stede. Den hvide Ginetta G55 GT4-bil fra Century Motorsport passer godt til banen, og Morten vil glæde sig over at kunne afslutte sæsonen med en sejr:

- Min sæson i engelsk motorsport har været hæsblæsende, enormt lærerig og har givet mig blod på tanden til fremtiden. Jeg håber at være til start igen næste år i en endnu hurtigere bil, og et godt resultat i denne weekend kan være med til at åbne døren til GT3-klassen, siger Morten.


Der skal fuld fart på den hurtige Ginetta G55 GT4
(Foto: Gripping Media)

Lørdag køres der træning og tidtagning i British GT-klassen, mens det to timer lange løb køres søndag eftermiddag. Live timing og resultater kan ses på tsl.timing.com.

www.mortendons.com

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Morten Dons
  • Donington Park
  • 14/09/14 - Donington Park - British GT Championship
  •