Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Klar, parat, point

Legend Car 
12/09/14 

Ved denne weekends dobbeltløb i OK Mobil 1 Legend Cup vil Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg køre efter alle de point der kan hentes i weekendens seks løb.
 

Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg har haft problemer i de sidste løb, men sidste gang på Ring Djursland så det ud til at teamet havde fået rettet op på deres uheld.


Kevin var med fremme da det stadig var tørvejr på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Vi har ikke rigtig været med siden bilen blev skadet, men det tror jeg er slut nu” fortæller Kevin Verner og forsætter. ”Det er lidt svært at justere på en bil når vi kører på våde baner som de sidste løb, men nu skulle det blive tørt i weekenden så jeg er meget optimistisk”


Der vil blive kørt om hvert eneste point i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamets sidste aftener er blevet brugt på at justere bilen ind efter de data man har fra Padborg Park og nu vil Kevin Verner på pointjagt i weekenden.

Planen er at kæmpe for hvert eneste point i alle seks løb og undgå at lave dumme fejl, både på banen og i pitten. Det gælder specielt efter lørdagens andet løb, her er der nemlig ikke det sædvanlige pusterum efter løbet, det betyder at alle former for servicering af raceren skal foregå i pitten.

Kevin Verner og ARTS er klar og parat til at høste point.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 14/09/14 - Padborg Park - Legend Car
  • Padborg Super Prix - Tidsplanen
  •