Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Lind erstatter Magnussen i Norge

DTC 
10/09/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipOverraskende comeback til den forsvarende DTC-mester Dennis Lind, som erstatter en travl Jan Magnussen i weekendens afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship i Norge.
 

Grundet sine forpligtelser overfor Formula Racing i European Le Mans Series melder Jan Magnussen afbud til syvende afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship. Men konkurrenterne skal ikke glæde sig for tidligt, for Magnussens bil skal i stedet køres af den forsvarende DTC-mester, Dennis Lind.

— Dennis Lind er uden tvivl den bedste afløser, jeg kan sætte i bilen, lyder det fra Jan Magnussen om sin stand-in for weekenden.

— Han beviste sidste år, hvor dygtig og afsindig hurtig, han er, og jeg er sikker på, at han nok skal give årets DTC-felt kamp til stregen og sørge for point til Telesikring Racing i teammesterskabet.

21-årige Dennis Lind, som er nevø til Jan Magnussen, debuterede i Auto-G Danish Thundersport Championship i 2012, og allerede året efter sikrede han sig mesterskabet foran erfarne kørere som Casper Elgaard og John Nielsen.

Tidligere er han dansk Formel Ford-mester, og han blev internationalt bemærket, da han vandt det uofficielle verdensmesterskab, Formula Ford Festival, i 2010.

Dennis Lind kørte tidligere i år en rosende test for det Le Mans-vindende LMP2-team Oak Racing samt tre afdelinger af Formula Acceleration One, og han stillede desuden op i European Le Mans Series i en Ferrari.

ELMS-indsatsen blev desværre kun til et enkelt løb, og DTC-muligheden i weekenden er således et kærkomment job for den talentfuld Roskilde-kører, som har haft en noget tom kalender i år.

— Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og køre race igen, lyder det fra Dennis Lind.

— DTC var mit gennembrud med de større racerbiler, og jeg elsker serien og bilerne. Det er hardcore racerbiler med masser af hestekræfter, og feltet har med årene vokset sig stort med masser af konkurrence.

Syvende afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship afvikles på Rudskogen Motorsenter i Norge, og det er således anden gang i denne sæson, at DTC-feltet gæster den godt 3,2 kilometer lange norske racerbane.

— Rudskogen er klart en af mine favoritbaner. Jeg satte pole sidste år, vandt første heat og fik en andeplads i andet heat. Layoutet passer rigtig godt til DTC-bilerne, og der er fart på hele tiden, forklarer Dennis Lind.

Dennis Lind deltager kun i denne afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship og kan således ikke gøre sig gældende i kørernes mesterskab. Han kan til gengæld hjælpe teamkollega Patrick Egsgaard med at udbygge Telesikring Racings føring i teammesterskabet.

— Og så skal han naturligvis også sørge for at vinde alle løb, så mine konkurrenter ikke får for mange point, lyder det fra en håbefuld Jan Magnussen, som i øjeblikket fører kørernes mesterskab med 273 point og 25 point foran rivalen Casper Elgaard.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jan Magnussen
  • Rudskogen Motorsenter
  • 14/09/14 - Rudskogen Motorsenter - DTC
  •