Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Tredje titel i træk for Jesper Bisted

DM Rally 
10/09/14 

Selv om han endnu ikke har fået medaljen, så har Jesper Bisted allerede sikret sig sin tredje rallytitel i træk. Efter lørdagens Stilo Rally Odder 2014 havde rallykøreren fra Oens ved Horsens nemlig sikret sig så mange point, at han er sikker på at vinde DASU Cuppen i klasse 7. Ligesom han gjorde det i 2012. Og 2013.
 

”Det er tredje gang i træk, at jeg vinder titlen, og denne her gang er det sammen med Arly Larsen, som jeg kørte mit andet DM-rally sammen med. Det fungerede rigtig godt,” siger Jesper Bisted.


Jesper Bisted og Arly Larsen var flyvende og sikrede sig DASU Cuppen i klasse 7 i rally

Stilo Rally Odder 2014 blev et rigtig godt rally for Bisted Motorsport, som for fjerde gang ud af fem løb var bedst i klassen.

”Jeg vandt klasse 7 og blev nummer syv generelt, og det er det bedste resultat, jeg har lavet,” siger Jesper Bisted, som ikke oplevede de store udfordringer undervejs.

”Der var slet ingen problemer med bilen. Der var godt nok en skærm, der blev lidt beskadiget, men på de sidste fire prøver skulle vi prøve at køre lidt forsigtigt, fordi vi var rimeligt godt foran, men så kørte vi ind i en kantmarkering og ødelagde en skærm.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Aarhus
  • 06/09/14 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: