Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Super rally for Team RacerShoppen

DM Rally 
10/09/14 

Det var et super fint rally, denne 5. afdeling af DM i rally med base i Odder, Jacob Jensen/Broby og hans codriver Claus Kammersgaard/Grindsted kørte en 3. plads hjem i klassen og 10er generelt i deres Peugeot 208 R2.
 


Jacob i koncentreret stil
(Foto: Henrik Eriksen)

Prøverne var kortere end normalt, men prøvernes kvalitet krævede meget af mandskabet i bilen, derfor var hvert hentet eller mistet sekund svært at hente ind igen.


Der var ikke plads til fejl
(Foto: Henrik Eriksen)

Som sædvanligt forløb samarbejdet i bilen optimalt, bilen performede perfekt, service crewet leverede jobbet, og prøverne i top, lige pt. mangler der en smule op til klassens allerhurtigste, dog havde Jacob og Claus et par af klassens hurtigste tider, men klassen er hård, så tilfredshed med resultatet overall.


Der var meget at have styr på for teamet
(Foto: Allan Post)

Team RacerShoppen havde inviteret 25 gæster fra sponsor kredsen Scan Auto og Dybbroe Group til DM5 i Odder, og de blev vartet op af teamets erfarne rally guider, og teamets medbragte kok sørgede for at gæsterne også fik en mad oplevelse med sig hjem.


Uden mad og drikke...
(Foto: Allan Post)

Flere af gæsterne er klar igen hvis et lignende arrangement skulle komme op og stå, god mad og hygge krydret med godt guidet rally, så weekenden blev en god en af slagsen for Jacob og alle personerne i Team RacerShoppen.

Allan Post


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 06/09/14 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: