Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Starten er gået og de første 5 timers kørsel gennemført

24 Hours 
06/09/14 

Starten på 24H Series i Barcelona gik kl. 12:00 med i alt 66 deltagne biler/teams på gritten.
Inden starten havde alle teams mulighed for de sidste klargøringer, som for Team Sally blev brugt til at udbedre et startproblem.
 


(Foto: Steen Gøtsche)

Zest havde kun mindre forberedelser som indstilling af styretøj samt tankning.


(Foto: Steen Gøtsche)

Da starten gik kom begge teams godt ud af ”starthullerne” Sally med Martin Sally bag rattet og Zest med Martin Gøtsche som den første kører. Begge teams kom af sted uden problemer og kunne hurtigt komme lidt frem i feltet.


(Foto: Steen Gøtsche)

Efter godt en times kørsel, skete det som ikke må ske, motoren hos Team Sally gav op, så det var en tur i pit for at skifte motoren – men det blev gjort i sædvanlig god stil af teamets professionelle mekanikere – så efter 2 timers hårdt slid var der skiftet motor, gearkasse og benzinpumpe, og teamet er nu ude igen som nr. 62 i den samlede stilling.


(Foto: Steen Gøtsche)

Team Zest har nu haft Martin Gøtsche, Lucile Cypriano og Peter Larsson ude i bilen, og skal nu til at sætte Lars Olsson i for at køre det 4 stint. Teamet har indtil nu gjort det rigtig godt og ligger på en samlet 19 plads ud af de 66 deltagene teams, og nr. 2 i deres klasse (A3T)

Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 07/09/14 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •