Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen i top 3

DM Rally 
21/10/02 

En flot afslutning på en spændende sæson. Åbenraa lagde i weekenden asfalt til årets sidste DM-afdeling i rally. Det var på forhånd klart at Ove Pedersen fra Ringkøbing vandt guld i gruppe A. For Brian Madsen og Henrik Vestergaard var der stadig placeringer at kæmpe om. Det kunne blive til alt fra sølv til en 4. plads i Danmarks mesterskabet.
 

Hurtig skulle det vise sig at blive en herredyst. Jørgen Pilgaard lagde ud i et hæsblæsende tempo. Ingen skulle være i tvivl om hans lyst til at hente sølvet hjem til Ryomgaard. Michael Sørensen og Brian Madsen matchede hinanden på fredagens lumske prøver og kunne overnatte på á sekund inden lørdagens prøver og 33 sekunder efter Jørgen Pilgaard.

Men, Madsen tabte pusten på første grus prøve om lørdagen. Ikke mindre end 26 sekunder blev tabt i forhold til Michael Sørensen og 28 sekunder til Jørgen Pilgaard. I al topidræt er sekunder som regel marginaler og i dette tilfælde må det betragtes som en næsten uoverkommelig opgave at indhente.

Brian Madsen er kendt for at kæmpe til de sidste meter og det skulle da også hurtigt vise sig at blive nødvendigt. Tempoet på de krævende hastighedsprøver i Åbenraa blev holdt oppe men på prøve 14 forsvandt 5 og 6 gear i Meganen. Nu galt det for alt i verden om at komme helskindet til mål uden at overbelaste motoren som i dette tilfælde kun går omkring 130km/t ved 8.400 omdrejninger i 4. gear.

For niende gang ud af ni i 2002, kom den flotte Renault Megane Maxi i mål og for anden gang i år i top 3 klassementet. Det er et stolt mandskab som kan se tilbage på en rigtig god sæson. Efter at have sagt stop og stået over i DM1 er det fantastisk at stå på skamlen til DM5 og se det flotte resultat vi har lavet i år.

Vores mekanikere og teamets hjælpere har ydet en specielt stor indsats. De har leveret bilen klar og i optimal stand til alle rallies og banet vejen for det flotte resultat. Vi slutter DM-sæsonen af som nr. 4 i gruppe A og henter sølv i DASU-mesterskabet for F2-biler.

Auto Lindvang - Volvo Renault forhandler i Åbenraa - har i den forgangne weekend haft åbent hus. Madsen Promotions rally-simulator var blandt gæsterne og der blev dystet på livet løs hele weekenden. Der var flotte præmier til 1, 2 og 3 pladsen. Renault Motorsport Danmark havde til lejligheden udstillet DTC-raceren, Renault Megane Hatchback.

www.madsen-motorsport.dk


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: