Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Testdagen for Team Zest og Team Sally

24 Hours 
05/09/14 

Martin Gøtsche var den første kører fra Team Zest som skulle ud og træne på Cirquit de Catalunya. Martin skulle teste om bilen var i orden og om alt virkede som det skulle – og bilen var fin – alt virkede. Herefter kom Lucile Cypriano (FR) i bilen og herefter de to svenske kørere; Per Larsson (S) og Lars Olsson (S).
 

Det ser ud til at alle kørere klarer det godt og kan køre nogle stabile tider uden at presse bilen for meget i træningen. Zest havde dog en enkelt udfordring hvor en sten havde ramt gearkassen og slået hul i den tynde aluminium – men det blev hurtigt fikset af teamets mekanikere.


Team Zest
(Foto: Steen Gøtsche)

Team Sally racing startede først med deres træning kl. 1400. Den første som kom i Clioen var Martin Sally, herefter var det Peter Obel og så kom resten af kørerne; Nanna Gøtsche, Mads Christensen og Ove Skou.


Team Sally Racing
(Foto: Steen Gøtsche)

Sallys kørere kørte rigtig stabilt og ligger faktisk godt samlet i tiderne, så udsigterne for både tidstagninger og selve løbet er rigtig gode.
Fredag startede det med en fri træning, efterfulgt af to obligatoriske træninger; én i dagslys og èn i mørke – her skal alle kørere ud og køre et antal omgange for at kvalificere sig til selve løbet.

Steen Gøtsche


Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 07/09/14 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •