Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama 1600 Challenge

Ned og optur for Voetmann Racing

Yokohama
1600 Challenge 

05/09/14 
Yokohama

Midt i August skulle 4. afdeling af DM i Yokohama Cuppen afvikles, på Ring Djursland.
Med de dårlige minder i baggagen fra sidste gang, vi var deroppe, var vi helt klar på at tage revanche og sørge for at der kom point ind på kontoen.
 

Træning og tidtagning gik rigtig godt og da første heat skulle køres skulle Niklas starte fra niende start position.
Han kom godt afsted som otter og hvis han kunne holde denne placering i mål skulle han starte som etter i andet heat, men Djursland er vi ikke gode venner med endnu.

På 4. omgang prøver Niklas at bremse sig forbi en konkurrent for enden af langsiden, men da hans ABS system er ude af funktion, udbremser han sig selv og ender i sandet, med exit til følge.
Vores gammelkendte problem, med opstående fejl på ABS systemet, ved starter, var åbenbart vendt tilbage.
Op på hesten igen, få renset bilen for sand, låne en kofanger af en konkurrent og så var vi klar til andet heat.

I modsætning til 1. heat skulle 2. heat køres i tørvejr, dog med den hage at der kun var 1 tørt spor at køre i og da Niklas kommer op af bakken i det sidste sving på vej ud på langsiden rammer han lidt uden for det tørre spor, snurrer rundt og ender for 2. gang i sandet og kan igen ikke komme derfra.
Så en weekend der startede godt endte rigtig skidt med 2 gange 0 point.

!4 dage efter Djursland stod den på Grand Prix Danmark, på Jyllands Ringen.
Problemet med ABS systemet havde vi fået løst, bilen var gennemgået i alle ender og kanter, så vi var klar til det største motorsports arrangement på hele året.
Fredagen gik med en enkelt træning som kun rakte til en 17. plads ud af 25 startende.

Lørdag var vi lidt spændt på da der skulle køres tidtagning, Niklas plejer at kunne finde nogle ekstra sekunder og tiende dele når det gælder og han kom også tættere på, men kun op som nummer 14.
Efterfølgende fandt vi ud af at undervognen havde været sat for blødt op, så vi vidste at der kunne findes mere tid til 1. heat om eftermiddagen.

Weekenden bestod af skiftende vejr, så da vi nærmerede os 1. heat kunne vi se at det skulle køres i regnvejr.
Undervognen blev stillet om og regnhjulene sat på.

Da starten gik kom Niklas fornuftigt afsted, men allerede i nedbremsningen til sving 3 udbremser han 3 konkurrenter og derefter var han ikke til at stoppe, da heatet var kørt havde han kørt sig frem til 6. plads generelt og til en 2. plads i rookie klassen, hans bedste resultat hidtil.

2. heat skulle køres søndag og da de første 8 fra heat 1 vendes, om skulle Niklas starte fra 3. starposition. Han laver en rigtig god start og kommer afsted på 2. pladsen, men da han har nogle rigtig stærke kørere bag sig mister han sin position, men formår at holde en 6. plads igen og igen blive to'er i rookie klassen.

Så alt i alt en super weekend med gode point på kontoen
Film fra løbene kan ses på www.voetmannracing.dk

Med venlig hilsen
Voetmann Racing


Læs mere om:
 • Niklas Voetmann
 • Ring Djursland
 • 17/08/14 - Ring Djursland - Yokohama 1600 Challenge
 •  
   

  Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS