Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

GP DK bød på lidt af hvert for DCR

Special Saloon 
05/09/14 

Dream Concept Racing, var klar og opsat på en super weekend. Weekenden bød bare på en masse blandede oplevelser, men med 3 gennemførte heat og en bil, der fik at mærke at den kørte race og ikke kun var til pynt.
Preben Grundtvig viste allerede gode takter ved fredagens træning, i både regnvejr og tørvejr. Endnu en ny personlig bedste tid, blev sat og så håbede vi på tørvejr resten af weekenden, det gør alle race folk vel.
 

Men sådan skulle det ikke være, lørdag morgen blev vi mødt af et omskifteligt vejr, som satte spekulationer igang hos alle teams i hele ryttergården, Slicks, intermed, Regndæk. Hva gør vi.


(Foto: Brian Staal - DCR)

Lørdagens heat blev et Wet race, Preben startede fint ud og fik opbygget en god rytme, selvom regndækkene ikke opførte sig som han gerne ville, holdte han farten, indtil midt i heatet, hvor det endte med en stor udskridning på det nye stykke, Preben reddede den, og gav mere gas, en Norsk Porsche kører, havde desværre ikke tænkt sig at opgive kampen og dette gjorde at Preben måtte helt ind over en Curb, men et sammenstød var uundgåeligt. Kofangeren foran fik sig en ordentlig medfart, og Preben koncentrerede sig om at få bilen helt i mål. en 6. plads i klasssen S-GT blev det til.

Nordmændene som var kommet og besøgt os, fik vist hele weekenden at de ikke bare havde tænkt sig at være deltagere i SSC First Stop feltet, de gik også efter top placeringer. Lørdagens 3 generelle placeringer blev taget af nordmænd og i 1. heat søndag, ville de også lege med, som sagt så gjort, 1. og 2. plads generelt var nordmænd, men så viste Christian Siepmann, CS Racing at han også ville være med i kampen om medaljerne og endte på en generel 3. plads i søndagens 1. heat, som blev kørt i tørvejr dog med lidt våde pletter på banen.


(Foto: Brian Staal - DCR)

Prebens heat i tørvejr, blev gennemført på en generel 11. plads ud af 22. biler og en 4. plads i klassen. Men med et super godt race mellem ham og Frederik Holm, (Renault Megane Trophy), hvor Frederik trak det længste strå til sidst i heatet. Men fedt race fra de to, med fuld respekt for hinanden, og garanteret med smil på læben inde i hjelmen fra begge to, med den dyst de udkæmpede.
Samt en måske lidt for ivrig Michael Klostermann i BMW E46 V8, kom lidt for tæt på Preben i et overhalingsforsøg, og ramte sidedøren, og Mikael selv måtte udgå med en punktering til følge.


(Foto: Brian Staal - DCR)

Dream Concept Racings Thomas Vestergaard havde inden weekendens løb, henvendt sig til Dan Crohn fra Motorsport for Life, og spurgt om de syge børn fra Viborg Hospital ikke havde lyst og kigge forbi og se den røde Ferrari og få en snak, autograf af Preben og endda sidde inde i bilen. Dette blev taget imod med kyshånd, og alle var vidst enige om at det var et hit for alle parter, så derfor har Dream Concept Racing lavet et samarbejde med Motosport for Life, og vi mødes igen til DM finalen sidst i september måned, hvor vi igen glædeligt tager i mod de glade børn som elsker biler. spændende at se hvad det fremtidige samarbejde kan kaste af sig. Dream Concept Racing sagde hvertfald ja til samarbejdet og vil selvfølgelig gerne støtte en god sag.

Søndagens sidste heat blev, igen et heat mod vejrguderne, Intermediate dæk, blev sat på og resulterede i at Prebens pace i heatet meget bedre kunne matche de andre, dette resulterede i super fede dyste og godt race mod, en masse kører, de lå alle i en klump og byttede pladser, Jarl Nilsen i Dodge Viper, Rene Rasmussen i Ferrari 430, Hans Henrik Pedersen i hans flotte Corvette, sneg sig desværre forbi Preben, og en norsk Porsche ville også lege med, med det resultat at passagerdøren, fik sig en autograf fra den norske kører. Preben endte på en generel 13. plads og en 6. plads i S-GT klassen.


(Foto: Brian Staal - DCR)

En weekend der bød på lidt af hvert, for Dream Concept Racing, men igen gennemførte vi alle 3 heat, trods vejrguderne spillede os et puds til hvert heat. Samt lidt knubs fra div. intense kampe, på banen. En masse glade børn fik set en rød Ferrari 458, og fik en brochure med autograf fra Preben, besøget hos DCR vakte stor begejstring fra alle børn og forældre fra Motorsport for Life, og vi takker for at må være en del af det.

Nu går planlægning mod den Norske afdeling på Rudskogen, som er en bane alle i SSC glæder sig til at køre på. Preben er allerede gået i gang med simulator træning til netop denne bane, med hjælp fra ATR som har sat bil og simulationen op, så Preben er fuldt forberedt. Vi glæder os til igen at se jer alle og køre et godt race mod Nordmændene.

Med venlig hilsen
Dream Concept Racing.


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her