Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Frank Nielsen gør DM-comeback i Stilo Rally Odder

DM Rally 
04/09/14 

En af dansk rallysports markante kørere i de senere år gør comeback, når årets femte afdeling af Danmarksmesterskabet lørdag køres i området mellem Skanderborg og Odder. Med på deltagerlisten ved Stilo Rally Odder er nemlig Frank Nielsen, Odder.
 

”Det er ti måneder siden, at jeg sidst var til start i et rally, så nu er det vist på tide at komme i gang igen,” siger Frank Nielsen, der sammen med Per Brodersen, Lem, starter i den velkendte røde og hvide Citroën C2 R2 Max, som makkerparret sidste år vandt Danmarksmesterskabet med i 2WD-divisionen.


Frank Nielsen og Per Brodersen er atter med i DM-feltet, når Stilo Rally Odder lørdag afvikles på vejene mellem Skanderborg og Odder
(Foto: Morten Alstrup)

”Den sidste gang, hvor jeg var ude at køre rally, var ved DM-finalen ved Herning sidste år, hvor Per og jeg sikrede os Danmarksmesterskabet. I år har jeg haft fokus på min forretning, hvor jeg overtog et andet autoværksted i Skanderborg, så der har ikke været tid til at være aktiv i rallysporten.”

Men Frank Nielsen har ikke glemt den sportsgren, han har dyrket, siden han fik kørekort, og som har givet ham to Danmarksmesterskaber.

”Nu skulle der være rally i Odder, og så skulle jeg naturligvis være med,” siger han. ”Det bliver først, når vi stempler ind til løbet, at vi får at vide, hvilke hastighedsprøver vi skal køre, men hvis det er de samme hastighedsprøver, som har været anvendt før, så er det gode nogle prøver.”

Frank Nielsen indrømmer dog, at han er lidt rusten.

”Første gang, jeg igen sad i min rallybil, var i forrige uge, hvor jeg skulle køre den til rallysyn,” siger han.

”Jeg skal i træning, for nu hvor jeg ikke har haft tid til at køre herhjemme, så vil jeg køre et større udenlandsk løb. Jeg vil bruge DM-rallyet i Odder som en slags opvarmning, men jeg vil naturligvis gøre alt for at få en så god placering som muligt.”

Aarhus Automobil Sport

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 06/09/14 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: