Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh klar til at tage næste skridt mod DM-titel

DM Rally 
04/09/14 

Ib Kragh og Mie Petersen har siden det tidlige forår været på titelkurs. Sejre i årets to første DM-rallyer og andenpladser i de to næste har givet makkerparret fra Juelsminde et komfortabelt forspring i kampen om Danmarksmesterskabet i rally. Holdets føring er på 15 point, og der er blot yderligere 46 af slagsen at kæmpe om i årets to sidste DM-rallyer, hvor det næste – Stilo Rally Odder 2014 – køres på lørdag.
 

”Jeg vil gerne have 23 point med hjem fra Odder, så hvis min værste rival Christian Jensen vil vinde, så skal han give gas,” siger Ib Kragh, der holder kortene tæt ind til kroppen, når det gælder spørgsmålet om at udnytte den solide mesterskabsføring som buffer.


Der er en DM-føring at forsvare for Ib Kragh og Mie Petersen
(Foto: IK Rally Racing)

”Om jeg vil køre taktisk, ja, det har jeg ikke bestemt mig for endnu. Det vil jeg vurdere på dagen. Jeg skulle helst blive på vejen, og jeg plejer altså ikke at komme for at blive nummer to. Jeg vil gerne vinde,” siger han. ”Christian har jo kun et mål, og det er, at han skal vinde. Vi vil nok tage det lidt mere afventende. Det sjoveste ville naturligvis være at få en sejr med hjem, så man kunne slappe mere af til sidste DM-afdeling.”

Der er ikke sluppet mange detaljer ud om Stilo Rally Odder ud over antallet af hastighedsprøver og deres længde.

”Det er et specielt løb med fire prøver, som skal køres tre gange, så man kommer til at kende dem, for de er ikke så lange,” siger Ib Kragh. ”Odder er jo et godt område med nogle bakkede veje, og det plejer at være nogle gode prøver, men det er ikke lige mig med sådan en type rally med korte prøver.”

”Sidste gang, vi kørte rally i Odder, vandt jeg da min klasse, men de fleste gange, hvor vi har kørt rally i Odder, har vi kørt i regnvejr, men uanset hvad, så gælder det bare om at holde højdefoden nede. Jeg har lidt at give af i mesterskabstabellen.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 06/09/14 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: