Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Team RacerShoppen klar på opgaven

DM Rally 
04/09/14 

I den kommende weekend skal 5. afdeling af DM i rally afholdes i Odder og opland, og Team RacerShoppen med Jacob Jensen og Claus Kammersgaard i deres potente Peugeot 208 R2 skal igen i hård kamp om de værdifulde DM point.
 

’Klassen er hård, og Kim Madsen i Peugeot 208 har vist sig at være noget af en mundfuld for os i år, deres fart har lige været et niveau over vores, og Kim og Line har netop kørt VM rallyet Rally Deutschland, og mon ikke at de stadig er i form derfra’ siger en klar Jacob Jensen. Derudover stiller lokale Frank Nielsen til start i hans Citroen C2R2 Max, og han er også max klar !!


(Foto: Allan Post)

En sidste test på et køreteknisk anlæg har givet tro på bilen, der blev testet undervogns set up, nu tror Jacob lidt mere på bilen, og både ham og Claus er klar på opgaven, missionen er klokke klar, de andre skal ikke have sejren foræret.


(Foto: Allan Post)

Allan Post


Læs mere om:
  • Aarhus
  • 06/09/14 - Aarhus - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: