Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Et udfordret Grand Prix

Citroen DS3 Cup 
04/09/14 

Kim Lund og Madbull Racing havde en hård weekend på hjemmebanen, FDM Jyllandsringen, da weekendens Grand Prix Danmark blev afholdt. DS3 Cup-mesteren fik dog gode point med hjem.
Allerede ugen op til årets største løbsweekend var præget af travlhed. Et akut koblingsskifte er ikke det optimale, når alt andet også skal gøres klar, men det lille team fik Citroën DS3-raceren klar til fredagens træning, hvor farten var i bilen fra starten.
 

Tidtagningen lørdag blev, om ikke katastrofal, en hård omgang. På vej igennem ‘Hesteskoen’ forsøgte Kim at overhale to konkurrenter i en - først antaget - ufarlig manøvre. Desværre havde en af de forankørende, der i weekenden debuterede på banen, ikke forudset at et par biler ville dykke indenom her, så døren blev lukket og Madbull-raceren fik ødelagt køler og intercooler.

- Det er selvfølgelig træls når den slags sker, og det er frustrerende både for alle parter, så der er ingen sure miner herfra. Det betyder at jeg “kun” starter som firer til første heat, men så må jeg bare kæmpe mig fremad i stedet for, sagde Kim Lund efterfølgende.


Tæt race er en del af DS3 Cuppen
(Foto: Gripping Media ApS)

Og det blev da også til placeringsjagt i første heat, der blev kørt foran en godt fyldt publikumslangside søndag formiddag. Efter første omgang var den rød/gule racer fremme på tredjepladsen, men et puf fra en bagvedkørende resulterede i et punkteret bagdæk, så midtjyden sluttede på ottendepladsen.

- Jeg håbede at kunne nøjes med at falde ned til sjettepladsen og dermed starte forrest til det sidste løb, men det kunne jeg ikke - så nu skal der virkelig strammes op for at komme med i front i det sidste løb!

Om der blev strammet op eller om motivationen bare var tilpas høj, vides ikke, men efter én omgang var Madbull-raceren på andenpladsen. Jacob Kallestrup var konkurrenten som skulle fanges og overhales, og det lykkedes på femte omgang, hvorefter de to fulgtes resten af løbet. Over målstregen var der da også kun to tiendedele af et sekund mellem dem, så der var ikke plads til fejl:


En enkelt sejr blev det til efter en hård weekend
(Foto: Gripping Media ApS)

- Jacob havde god fart i bilen i denne weekend, og han var som altid en fair konkurrent, så vi kunne give lidt godt race derude. Det bliver spændende at se på Ring Djursland, om han er i stand til at give samme modstand der - det håber jeg i hvert fald, for det er altid sjovt med hård konkurrence!

Allerede i denne weekend er Madbull Racing og Citroën DS3 Cup på banen igen. Denne gang på Ring Djursland, hvor næstsidste afdeling af mesterskabet køres. Kim Lund er i front af mesterskabet, og selvom forspringet er stort, er intet sikkert før årets sidste heat er afviklet.

- Vi kører med fuld gas indtil der ikke er flere omgange at køre. Det vil være rart at tage endnu et mesterskab i DS3 Cuppen, så vi skal nok være i topform når vi kører de sidste afdelinger!

Madbull Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Citroen DS3 Cup
  •