Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Fransk action ved det danske Grand Prix

Citroën DS3 Cup 
04/09/14 

Citroën DS3 Cup bød på alle elementer i et spændende racerløb; nærkamp, skuffelser og triumfer. Nye kørere fik debut på podiet på FDM Jyllandsringen.
Det har været svingende med deltagerantallet i årets Citroën DS3 Cup, men under weekendens Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen var ti kørere klar til start. Med flere af sidste års kørere på pletten og en enkelt debutant, var der lagt op til godt race på den midtjyske asfalt
 

Tidtagningen lørdag bød på flere overraskelser. Blandt andet at den forsvarende mester, Kim Lund, ikke var blandt de tre hurtigste biler på banen. Midtjyden måtte udgå efter blot to omgange.


Action var der nok af. Her endte Anders Rohde på siden i sandfanget.
(Foto: Gripping Media ApS)

- Det begyndte at regne, så jeg forsøgte at sætte en tid på de første omgange inden regnen måske blev værre. Efter publikumslangsiden forsøgte jeg at komme forbi Worthmann og Christian Hurtig, men det lykkedes ikke helt, fortæller Kim Lund, som i stedet fik ødelagt køler og intercooler på sin Citroën DS3-racer.

- Christian var ved at lære banen at kende, og han havde nok ikke regnet med at Worthmann og jeg ville forbi der. Det var drønærgerligt at det skete, men heldigvis kom vi da alle på banen igen i løbene.

Jørgen Worthmann satte til gengæld hurtigste omgangstid foran Jacob Kallestrup og Anders Rohde. Dermed kunne den sønderjyske slagtermester starte første løb fra forreste startplacering.


Kim Lund fik en enkelt sejr, mens Jacob Kallestrup endelig fik sin første sejr i klassen
(Foto: Gripping Media ApS)

Weekendens hurtigste kører var Jørgen Worthmann, hvis omgangstid i det første heat ikke var til at slå for konkurrenterne.


Hurtigste mand i klassen - Jørgen Worthmann
(Foto: Gripping Media ApS)

Allerede i den kommende weekend er de franske racere på banen igen. Denne gang på Ring Djursland, hvor andensidste afdeling af mesterskabet skal køres. Her er atter ti biler på deltagerlisten, så der skal nok blive hæsblæsende action på den kuperede racerbane.

Citroën DS3 Cup - www.ds3racing.dk

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Citroën DS3 Cup
  •