Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Godt på vej mod mesterskabet

Special Saloon 
03/09/14 

Christian Siepmann hentede vigtige point i kampen om mesterskabet i First Stop SSC i weekendens løb på FDM Jyllandsringen. Mange sponsorer var vidne til godt race ved Grand Prix Danmark.
 

Med sidste års klassemesterskab i hus er målet for denne sæson at vinde det generelle mesterskab i den altid populære racerklasse. Den fragtmandsblå BMW M3 E92 var da også i topform ved årets store Grand Prix Danmark, hvilket tydeligt sås allerede under tidtagningen. Her var Christian hurtigste kører i SGT-klassen.


Siepmann ligger nu endnu bedre med i mesterskabet.
(Foto: Gripping Media)

- Bilen kører bare som den skal nu, så det er en ren fornøjelse at sidde bag rattet, fortalte Christian Siepmann lørdag middag. Om eftermiddagen gik det løs med weekendens første heat, hvor regnen kostede værdifulde placeringer for Aarhus-køreren.

- Det regnede ret kraftigt, og der var det svært at afsætte alle motorens kræfter ned i asfalten, så der måtte jeg nøjes med en fjerdeplads i klassen, lyder det fra Siepmann.

Søndag var en travl dag. Udover to heat som skulle køres, var der besøg fra en masse glade og racerparate gæster, og så kom velgørenhedsorganisationen Motorsport for LIFE også på besøg. At kunne være med til at skabe en spændende oplevelse for en flok sygdomsramte børn gjorde et stort indtryk på hele teamet:

- Jeg tror at vi var et par stykker, som nåede at sluge den berømte klump i halsen, da børnene var forbi. At vi måtte være med til at give dem en god dag uden bekymringer og fokus på at være syge, kan vi kun takke for. Jeg håber at de vil komme igen en anden god gang.

Gæsterne nød også godt af weekendens vinsponsor, som havde sørget for hele fem forskellige rødvine at smage på. En stor succes, ikke mindst pga. hele VIP-teamets hårde arbejde dagen igennem.


På trods af skiftende vejrforhold fik CS Racing succes i First Stop SSC.
(Foto: Gripping Media)

I andet heat, som blev kørt søndag formiddag, var det igen med Siepmann og den fragtmandsblå BMW i toppen af feltet. Undervejs blev det til et par solide overhalinger, der heldigvis blev fanget på video til gæsternes fornøjelse.

Weekendens sidste heat var et drilsk et af slagsen. Regnen havde stået ned over banen, og der skulle kæmpes for at holde den potente BMW på ret kurs. Det lykkedes, og Christian kunne kåres som løbsvinder af to heat i SGT-klassen.

Mesterskabet er nu tættere end nogensinde før, og med to løb tilbage bliver det spændende om ambitionen om at vinde det samlede mesterskab bliver opnået.

Det næste løb er på Rudskogen i Norge den 13-14. september.

CS Racing - www.cs-racing.dk


Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her