Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Weekend med forbedringer

Legend Car 
02/09/14 

Det har ikke været nogen hemmelighed at Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg har kæmpet med bilen efter den fik en ny ramme. I weekendens Grand Prix på FDM Jyllandsringen fik teamet dog ’hul på bylden’
 

ARTS og Kevin Verner har døjet med deres setup siden bilen fik en ny ramme. I lørdagens kvalifikation var den stadig gal med bilen. Det gjaldt faktisk også i første løb hvor bilen ikke rigtig ’ville adlyde’.


Kvalifikationen var svær for Kevin Verner.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag aften talte teamet så med en af konkurrenterne og de mente at de måske kunne hjælpe med at lokalisere problemet på Kevins bil. De hjalp ARTS mekanikerne Lasse og Jan med et par tricks og gode råd. Det skulle senere vise sig at være rigtigt godt.

”Vi har arbejdet meget med bilen. Vores nye ramme arbejdede bare ikke som den gamle, så alle de data vi havde på bilen var næsten værdiløse. Vi fik lørdag aften et par gode råd fra en konkurrent som vi har et godt forhold til – og TAK for det.” fortalte Kevin søndag aften.


Det første løb krævede stor koncentration.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det var allerede ved weekendens andet løb at det skulle vise sig at de gode råd var nyttige, for Kevin var med helt fremme når man så på tiderne. Desværre var resultatet af lørdagens kvalifikation og det første løb ikke så godt og derfor måtte unge Kevin starte som nummer femten til søndagens løb.
Fra startpladsen som nummer femten i weekendens andet løb kørte Kevin sig frem til en slutplacering som nummer tolv. Nu var teamet kommet på rette spor.


Nu er Kevins bil kommet op i tempo !
(Foto: Motorsporten.dk)

Resultatet fra andet løb udløste en startplads til det sidste løb som nummer elleve og i weekendens sidste løb viste Kevin at man nu har fundet det rigtige setup. Fra startpladsen oppe foran i feltet, hvor der skulle kæmpes hårdt for at være med, lykkedes det for Kevin at køre sig helt op på en flot 7. plads.

”Vi kørte os frem i feltet igen. Det blev desværre ikke til en podie placering, men det er vigtigt at vi er med fremme igen. Til næste løb på Padborg Park tager vi revanche” siger Kevin med et smil på læben.


Selv med en hurtig bil kan det være svært at komme forbi.
(Foto: Motorsporten.dk)

Han lægger dog heller ikke skjul på at han sætter stor pris på den hjælp har fået af en konkurrent.

”Det er stort at de vil hjælpe os i pitten, så vi kan afgøre det på asfalten. Det er sportsmanship” sagde teamchef Klaus Verner efter weekenden.

Autoforum Racing Team Silkeborg har dog stadig et par småting som skal rettes på bilen inden deres næste løb på Padborg Park, hvor Kevin og resten af teamet vil have oprejsning for et par mindre gode løb.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Legend Car
  •