Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Imponerende kørsel af Kasper H. Jensen, på Jyllandsringen

Legend Car 
31/08/14 

Kasper H. Jensen viste topform, på FDM Jyllandsringen, som må siges at være hans hjemmebane. Kasper arbejder her som instruktør hvor han bl.a. kører highspeed ture med folk, så for ham er de fleste sving velkendte. Dog er det første gang at han kører Legend car på Jyllandsringen, i regnvejr.
 

Dagens tidtagning blev vundet med 1.2 sekund hvilket betød at han i 1.heat skulle starte som nummer 20.

Kasper havde en fantastisk speed, efter 1. omgang, var ham oppe på en 10.plads og ved udgangen af 2. omgang havde han erobret 1. pladsen.

Speeden holdt resten af løbet, og Kasper vandt med 18 sekunder ned til nummer 2.
I morgen søndag har teamet inviteret sine sponsorer på Jyllandsringen, så er det selvfølgelig ekstra dejligt at skulle starte pole i søndagens første heat, siger Kasper.


(Foto: Henning Smed)

Kunne du tænke dig en highspeed tur med Kasper H. Jensen så gå inde på KHJ- Racings facebook side hvor Kasper i denne weekend udlodder en tur til den heldige vinder.

KHJ- Racing


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Legend Car
  •