Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mikkel C. Johansen forhindrede Magnussen-hattrick

DTC 
31/08/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSlagelse-køreren kørte sig til uventet sejr under vejrforhold
Jan Magnussen, Roskilde, overtog føringen i kampen om årets Auto-G Danish Thundersport Championship, da den femte mesterskabsafdeling lørdag blev kørt på FDM Jyllandsringen. Køreren fra Telesikring Racing vandt såvel finalen som andet kvalifikationsheat, men det blev ikke til noget hattrick, da han måtte se sig slået i første kvalifikationsheat
 

Her førte Jan Magnussen ellers fra pole position og så ud til at skulle vinde, men så begyndte det at regne. Omgangstiderne faldt med mere end ti sekunder, og så tog løbet en ny drejning.

Mikkel C. Johansen. Slagelse, var startet som toer, men fik dels en dårlig start, kom dels i karambolage med Casper Elgaard, Risskov, hvilket satte ham ned på femtepladsen. Men lidt efter lidt fik han arbejdet sig frem igen og midtvejs i løbet kunne han i silende regn dykke indenom Jan Magnussen for enden af langsiden, overtage føringen og sikre sig sæsonens første sejr.


Mikkel C. Johansen scorede sæsonens første sejr i Auto-G Danish Thundersport Championship.
(Foto: Morten Alstrup)

”Jeg tror ikke, at Jan havde regnet med, at jeg ville komme forbi der. Men han er jo også et menneske,” lød det bagefter med et stort smil fra Mikkel C. Johansen. Sammen med sine mekanikere havde han fået en god opsætning på bilen.

”Jeg ved ikke, om de andre havde et andet tørvejrs-setup, som virkede bedre, da det blev vådt,” vurderede Jan Magnussen situationen. ”Jeg må sige, at Mikkel C. gjorde det rigtig godt og kørte flot, så det var velfortjent, at han vandt.”

Løbsdagen på FDM Jyllandsringen bød på flere flotte kampe og præstationer.

Ronnie Bremer, Hvidovre, sikrede sig tredjepladsen i finalen, hvor han over den sidste del af finalen kæmpede hårdt med Mikkel C. Johansen. I andet kvalifikationsheat havde han haft en lang og tæt kamp med Anders Fjordbach, Tyskland, og endte med at score sæsonens tredje andenplads.

En anden af sæsonens nye kørere, som gjorde sig positivt bemærket, var Michael Markussen, Kolding. Det første kvalifikationsheat måtte han starte fra pitten, men her kørte han sig frem på en niendeplads. I andet kvalifikationsheat fortsatte han avancementet og sluttede på tredjepladsen, mens han fuldendte dagen med en fjerdeplads.

Stillingen i DTC er herefter:

Pl. Kører Point
1 Jan Magnussen 233
2 Casper Elgaard 202
3 Ronnie Bremer 171
4 Marius Nakken 150
5 Nicki Petersen 130
6 John Nielsen 112
7 Jesper Kilstrup Egebart 111
8 Mikkel C. Johansen 105
9 Michael Markussen 89
10 Nicolai Eberhard 76
11 Patrick Egsgaard 71
12 Anders Fjordbach 62
13 Jesper Sørensen 54
14 Martin V. Jensen 53
15 Molly Pettit 47
16 Bjarne Nordal 41
17 Elling Sebastian Aarvik 34
18 Henrik Ziegler 33
19 Henrik Nøhr 14
20 Henrik Kristensen 12
21 Stephan Høyer 11
22 Roger Hermansen 3

Auto-G Danish Thundersport Championship
DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - DTC
  •