Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Mikkel Jensen helt ustyrlig

ADAC
Formel Masters 

30/08/14 

Mikkel Jensen der er tilknyttet det danske Formula Racing projekt, men som stiller op for Neuhauser Racing Team i den tyske ADAC Formel Masters serien, gør det igen godt.
 

Mikkel Jensen er næsten nummer i alt hvad han rører ved i ADAC Formel Masters i denne sæson. Han var godt med i den fri træning, men der hvor det virkelig gælder, altså kvalifikationen og frem, der vil han helst være nummer 1, og det har han da også været i denne weekend. Nummer et i kvalifikationen og nummer et i første løb i dag.

Det havde regnet inden starten gik for det første løb. Her mistede Mikkel Jensen en placering, men da banen efterhånden tørrede op, så blev bilen hurtigere og hurtigere i takt med at dækkene fik bedre grib. Og så var det at Mikkel Jensen kunne tilbageerobre sin førsteplads og som han præsterede at holde til mål.

Det bliver spændende at se hvad der i weekendens resterende løb.


Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Nürburgring
  • 31/08/14 - Nürburgring - ADAC Formel Masters
  •