Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Race - Problemerne fortsatte

FR 2000 EU 
19/10/02 

Formel Renault 2000 Europa Serie- for Racing Denmark's kørere på Estoril
I et løb som blev totalt domineret af Neel Jani, måtte Racing Denmark's to kørere, Philip Andersen og Tom Keller, desværre indkassere to af sæsonens dårligste resultater.
 

Det startede ellers fornuftigt for begge kørere, og i løbet af de første par omgange var Tom Keller rykket fra sin startplacering som nummer 19 og op på 13. pladsen. Phillip havde med en god start kørt sig fra 27. til 22. pladsen. Men på syvende omgang spandt Phillip af banen i forsøget på at overhale M. Tomaz og røg tilbage på 29. pladsen og et par omgange senere var han på 31. pladsen - bagerst i feltet, men sluttede dog på en 27. plads lige foran Robert Schlunssen.

På 11. omgang, mens Tom lå og kæmpede med Ferdinando Monfardin om 14. pladsen kolliderede de to kørere i svinget for enden af langsiden, og efter en lufttur til Tom var skaderne på styretøjet så store ar han måtte udgå.


Philip Andersen

Phlip Andersen udtaler:
Denne weekend har været den værste week jeg har haft i år. Jeg har slet ikke kunnet få noget som helst til at fungere på noget tidspunkt. og det er lidt en skam efter som mine mekanikere har arbejdet utroligt hårdt de sidste 2 dage. Men heldigvis kan jeg glæde mig over de andre gode resultater jeg har haft i Euro Cuppen i år. Nu glæder jeg mig til en lille vinter pause, og håber at jeg kan komme stærkt tilbage næste år.


Tom Keller

Resultatet af dagens løb
1 - Neel Jani - Jenzer Motorsport
2 - Lewis Hamilton - Manor Motorsport
3 - Jose Maria Lopez - Graff Racing
 
27 - Philip Andersen - Racing Denmark
Udgået - Tom Keller - Racing Denmark

Løbet må betegnes som en skuffende afslutning for både kørere og teamet, efter deres første sæson i Euro Cuppen

Racing Denmark / Team Den Blå Avis

Læs mere om:
  • Philip Andersen
  • Tom Keller
  • Racing Denmark
  •