Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kevin Verner på hjemmebane

Legend Car 
29/08/14 

Den lokale Silkeborg kører Kevin Verner er i denne weekend på hjemmebane når Grand Prix Danmark køres på FDM Jyllandsringen og det forventer han at kunne udnytte.
 

Den lokale kører Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg er klar til denne weekend. Efter et uheld tidligere på sæsonen har teamet kæmpet lidt med bilen, som inden sidste løb havde gennemgået en større ombygning.


Kevin Verner er klar til denne weekend og går efter point.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ved sidste løb på Ring Djursland blev de sidste småting justeret på plads, så både Kevin og resten af teamet føler sig helt klar til Grand Prix Danmark på Jyllandsringen i weekenden.

”Jeg har testet på Jyllandsringen en del gange og det er ikke nogen hemmelighed at jeg syntes at banen er rigtig sjov og jeg godt kan lide at køre på den” fortæller Kevin Verner.


Kevin og ARTS fik rettet de sidste småting på bilen sidste gang på Ring Djursland.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin ligger nummer 5 i mesterskabet, på trods af sine problemer tidligere på sæsonen. Han vil derfor køre målrettet efter alle de point han kan få hentet ind på kontoen. Både Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg føler sig godt forberedte og glæder sig til weekenden.

Autoforum Racing Team Silkeborg

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Legend Car
  •