Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Nymark har store forventninger

Legend Car 
29/08/14 

I denne weekend går det løs med det store Grand Prix Danmark på FDM Jyllandsringen. Både Frederik og Nymark Racing har store forventninger til weekenden, da Jyllandsringen altid har været rimelig god ved teamet.
 

Frederik Nymark har tidligere haft rimeligt gode resultater på Jyllandsringen og det forventer han også at få denne weekend. Der er dog en ting som irriterer ham meget.

”Jeg har aldrig kørt en løbsweekend på Jyllandsringen uden at der er en eller anden som har kørt mig af. Det håber jeg at kunne undgå denne weekend” fortæller den unge Frederik.


Sidste år måtte Frederik udgå fra et løb efter en påkørsel.
(Foto: Motorsporten.dk)

De sidste par løb har teamet kæmpet med en lille fejl på bilen. Under selve løbet mistede bilen sin sporing. Det betød at styregeometrien ikke var ens fra løbet startede til løbet sluttede. Den fejl mener man nu at have fundet og udbedret.

Er anden ting som teamet håber på, er et ensformigt vejr. Nymark Racing er ligeglade med om det er regn- eller tørvejr, bare det ikke bliver et skiftende vejr, hvor man skal skifte setup hele tiden.


Denne weekend går Frederik Nymark efter maximum point.
(Foto: Motorsporten.dk)

Nymark Racing har de sidste år været kendt for at holde ”åbent hus” ved Grand Prix Danmark. Det har man i år lagt en dæmper på. Der er dog Live musik i teltet efter klokken 20.00.

For at give lidt ro til de tre chauffører, som ud over Frederik er Lars og Kim fra KP Erhvervsbiler, har teamet valgt kun at invitere de nærmeste sponsorere og venner i weekenden.

”Det er vigtigt for kørere og mekanikere at der ikke er alt for mange mennesker i teltet under træning og løbsafvikling. Derfor vil der være begrænset adgang til vores telt i løbet af lørdagen og hele søndagen” fortæller teamkoordinator Linda Nymark.

Teamets ’husband’ spiller igen i år lørdag aften og derfor sender Linda og resten af Nymark Racing denne invitation til resten af pitten på Jyllandsringen:

”Vores VIP telt er forbeholdt vores sponsorer, men lørdag aften kl. 20.00 åbner vi teltet for alle teams og kørere, hvor der vil være livemusik med Acoustica. Tag egne drikkevarer med og få en racersnak ved Nymark Racing.”

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Jyllandsringen
  • 31/08/14 - Jyllandsringen - Legend Car
  •